Merhaba arkadaşlar, Kısmetse önümüzdeki hafta Bursa'dan Üsküdar'a 22:00-15:00 arası Şemsi paşa camiinin yanına balık tutmaya gideceğiz. O bölgede oturup, balık durumunu verecek arkadaşın bilgisine ihtiyacım var. Ayrıca 22:00-08:00 arası arada ısınabileceğimiz mekan bilgisi gerekli Yardımlarınızı bekliyorum.
Teşekkürler arif.. Teşekkürler Fatih.. Teşekkürler Seydihan... Pazartesi günü son durumu yazabilirsen sevinirim...
Taner, Kimlerlen geliyorsun tanıdık varmı ...? Giderseniz sizlere RASTGELE..oltalarınız balıksız kalmasın..reeling hooked
merhaba arkadaslar pazar gecesi uskudara sabahlamak icin gittim ve size balık durumunu bıraz anlatıım... saat 21:30dan gece 3e kadar sonuc 1 sarıkanat... balık 0 anlaşılan... saat 3de tekne geldı avı sonlandırdım trole baslayınca... bı zıhnıyetle balıgın olmaması gayet normal...
Kardeşim selam. Verdiğin bilgiler için, hassasiyetin için teşekkür ederim. Programı iptal ettik. Troller yapıldığı sürece balık tutma zevkinden mahrum olacağız galiba...
S.A.Erhan abicim. İşyerinden arkadaşlarla gidecektik ancak iptal ettik. Malum trol avcılığı... Bir gün görüşmek dileğiyle. Selamlar....
insanların bı zevkı var onuda doya doya yasıyamıoruz... bu zıhnıyetımız devam ettıkce hıc bır kurala uyulmuyorsa neden bu durumlara dusuyoruz dıye kımse sıkayet etmesın... aglamaya devam balık cıkmıyor fıyatlar tavan... yazık vallahı yazık
Ve Aleyküm Selâm... Havalar zaten bozuk, değmez, narlıda durum nasıl olmassa oraya gidin, bizede bir nasip olmadı narlıya gitmek gitmek, minekop çıkıyorsa bandırmaya gidin mustafa kurdaş üstad bu konuda malum... Görüşmek dileği ile Selâmlar...