selamun aleykum . yarın uyandıktan sonra kadıkoy ince cizgiye gidip misinamı tazeletip azcık malzeme tedarık edip üsküdar a gecmeyi planlıyorum son günlerin üsküdar rapor u nedir ? istavrit cıkıyo dediler ama inanasım gelmedı pek . oruclu gideceğim icin değmesini istiyorum yardımcı olursanız sevinirim yanı kısacaa kayda değer balık varmı üsküdarda
Hayir balik falan yok,orucken gitmene hic degmez,cumartesi vapura giderken sahilden gectim tektuk kefale atanlar vardi capari deneyenlerde var ama balik yoktu malesef,tavsiye etmiyorum.
aleyküm selam uyandıktan sonra alışverişini yap takımlar hazırda beklesin ramazandan sonra gidersin olmadı sahurunu yapar yukarılara doğru çıkarsın boğazda saat 9 10 gibi de dönersin
makınamdakı misina çürük olmasa simdi cıkıp gidicemde abi işte tek sıkıntı mısınayı sardırmak bende oyle düsünmüstüm . kuleli vanıkoy tarafı yapıyomudur acaba . ? elim kırıktı balık tutamadım 2 ay onun hevesi var abi
malesef bu ara üsküdarda hiçbişey yok.. her sabah ve akşam oradan geçiyorum, bu aralar bi Allahın kulunu balık çekerken göremiyorum..