bu hafta üskadara organizayon yapmak isteyenler buraya adını yazdırsın herkez gelsin ona göre iştima alıcam çarşı eksiksiz olsun katılımcılar altta adını yazın kardeşim 11-01-2009 pazar günü sabahtan herkez orda olsun radar önü ben yazıyorum 0) koral korni 1)kemel abi dede 2)alper alperbjk 3)orhan keyfekeder 4)halil abi ACEMİBEN 5)yunus emre yunusef
Pazar günü Ümraniye tarafına geçicem fakat emin değilim kaç gibi olur.Hiç bir organizasyona katılmadım.Kıyı organizasyonundan başlamak istiyorumAdımı listeye eklememekle beraber.Yedeklere yazdım kafamda.
bekleriz ama katılım olması halinde bizde gideriz fakat katılım olur gibi geliyor bana biz sabah orada oluruz en erken saatlerde 06-00 gibi mesela benim pazar günü mesaim nedeni ile saat 13-00 gibi en geç dönmem gerekiyor ama arkadaşlar hava balık iş durumuna göre orada kaldıkları zaman değişir burada konuyu takip edersiniz olmassa telefonlerımızı veririz birbirimize
Yalancı karınca, hani pazargünü buraya geliyordun. Demek ki üç beş kıraçayı burada tutacağın kalkanlara tercih ediyorsun
sedat abi çalışma var 14-00 da iş başı yapıcam sizin oraya gelince ne muhabbetten nede balıktan birşey anlamıcam ama ilk fırsat oradayım
. Boğaç Koral yarın üsküdadan kafamıza 150gr. kurşun sallıyacakmış. Bende yanımda sapan getireyim bari
bu kadar yeter ya çok bile gizli balıkçılarda var bakalım akarmı kaçarmı boğaç abi yakından geçenler olursa kaza sonuçu şey ettirebiliriz abi
Sence kimdir? Bir iki cümle lutfette bilelim Koral'ı. Siz yakınen tanıyorsunuz nede olsa. (İyi şeyler yaz bari ) Kardeşim, sen beni verem ettin de, ne diyeyim sana artık. Kadayıf gönderelim dedik, bir adres vermedin be birader. Korkma "bomba" göndermem.