üsküdarda balık nasıl tutulur?

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında oeneso tarafından paylaşıldı.

1. oeneso

oeneso enes

balık tutmayı cok seviyorum öncelerden köyde tutardım sadece. gecen seneden beri galata köprüsüne gidiyorum bu arada yaşım 16 ümraniyede oturuyorum. galata kulesine ulaşım zor oldugundan üsküdarda balık tutmak istiyorum . gecen gün gittim malesef tutamadım . oltamı gecen sene 35 tlye aldım fakat degiştirecegim gittikce bagımlılık yapıyor kötü kamışlada işim zor . üsküdarda balık tutmaya giden abiler yardımcı olunn :D beraber buluşup gideriz .

2. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Enes öncelikle hoşgeldin.. galata kulesinden zaten balık tutamazsın ama galata köprüsünden tutma ihtimalin var :)
    Üsküdar'a gelince, oradan şu aralar balık tutamaman çok normal üzülme, çünkü şimdilerde kimse tutamıyor, sadece üsküdar değil her yer hemen hemen aynı.. ilerleyen günlerde balığın çoğalmasını bekliyoruz hepimiz.. kullandığın malzemeler çok kötü olmasın, bu işi keyifle yapmak istiyorsan nispeten daha kaliteli bir takımla avlanmalısın.. rastgele..

3. gawanichi

gawanichi Öner

Favori Kamış:
    lineaeffe Turnafresh 3.90
    Favori Makine:
    Daiwa EMP6000A, Okuma AV-55B
    En İyi Avı:
    38cm karagöz
    :D enes önümüzdeki günlerde balığın coşmasını bekliyoruz bizde. Neredeyse 1 yıldır herkes yeni sezonu bekledi. Sezon geldi ama balık gelmedi. Önümüzdeki haftadan itibaren daha fazla rapor gelmesini umuyorum. Rastgele... reeling

4. oeneso

oeneso enes

yanlış yazmışım :) bendeki oltada albastar 2770/300 lenght:3.00m C.W.T 100-150 G yazıyor bunla palamut tutabilirmiyim