balık tutmayı cok seviyorum öncelerden köyde tutardım sadece. gecen seneden beri galata köprüsüne gidiyorum bu arada yaşım 16 ümraniyede oturuyorum. galata kulesine ulaşım zor oldugundan üsküdarda balık tutmak istiyorum . gecen gün gittim malesef tutamadım . oltamı gecen sene 35 tlye aldım fakat degiştirecegim gittikce bagımlılık yapıyor kötü kamışlada işim zor . üsküdarda balık tutmaya giden abiler yardımcı olunn beraber buluşup gideriz .
Enes öncelikle hoşgeldin.. galata kulesinden zaten balık tutamazsın ama galata köprüsünden tutma ihtimalin var Üsküdar'a gelince, oradan şu aralar balık tutamaman çok normal üzülme, çünkü şimdilerde kimse tutamıyor, sadece üsküdar değil her yer hemen hemen aynı.. ilerleyen günlerde balığın çoğalmasını bekliyoruz hepimiz.. kullandığın malzemeler çok kötü olmasın, bu işi keyifle yapmak istiyorsan nispeten daha kaliteli bir takımla avlanmalısın.. rastgele..
enes önümüzdeki günlerde balığın coşmasını bekliyoruz bizde. Neredeyse 1 yıldır herkes yeni sezonu bekledi. Sezon geldi ama balık gelmedi. Önümüzdeki haftadan itibaren daha fazla rapor gelmesini umuyorum. Rastgele... reeling
yanlış yazmışım bendeki oltada albastar 2770/300 lenght:3.00m C.W.T 100-150 G yazıyor bunla palamut tutabilirmiyim