arkadaşlar herkese merhabalar bir haftadır winchester..mert arkadaşımızın raporlarını okuyup üsküdarın hayalini kuruyordum vede nihayetinde bu sabah üsküdara gittim iyikide gitmişim 4 adet çinekop.1 adet sarı kanat.vede hayatımın palamutunu tuttum ama kolum rapala atmaktan acayip yoruldu ben oranın acemisi oldugum için fazla balık alamadım ama inanın bir ara resmen balıkcılar palamuta atcek yaptılar inanılmaz bir manzaraydı şahaneydi.benim için bugün herşey cok güzeldi tek olumsuz yanı.mertle tanışamamak oldu bu biraz beni üzsede umarım mertlede ilerde tanışıer bolca sohbet ederiz resim sormayın sakın bana çünki fotograf makinam gecen haftaki tekne gezisinden sonra kafayı biraz bozdu
Palamutu kapmışsın, hayırlı olsun Alper. Makine neden organizasyondan sonra kafayı bozdu? Kalabalıktan mı korkuyor?
tebrikler alper inşallah avlarının devamı gelir beraberde bir av yaparız benimle ikende hayatının ikinci palamutunu tutarsın inşallah :
Alper bu sene üsküdara özellikle palamut yatak yaptı sanki herkes kısmetini alıyor aman bu fırsatı iyi değerlendirin zevkinizi yapın bereketli balık haberlerini bekliyoruz afiyet olsun rastgele
tebrikler güzel bir gün olmuş anladığımkadarıyla bende aranızda olmak isterdim fakat yinede sağlık olsun avın bol olsun sevgiyle kal