Başlık için kusuruma bakmayın. nedeni ise firmanın adını anacağım için, reklama girer mi girmez mi bilmediğimden. ancak bir firma diğerlerinden farklı bir yaklaşım sergiliyor ve müşteri memnuniyetini had safhaya çıkarabiliyorsa, diğer arkadaşlarımızında bu firmayı bilmesi doğru olur diye düşündüğüm için firmanın yaptığını ve adını açıklayacağım. ama önce niçin bu yazıyı yazdığıma gelelim.. Kurban bayramında sakarlığım sebebiyle Okuma Trio 30 makinamı kalamasının (öndeki kalama) üzerine düşürdüm ve makina kilitlendi. daha sonra İstanbul'a dönünce içini açtım ve kafayı ileri geri götüren mekanizmanın yataklama parçasının kırıldığını tespit ettim. konu ile ilgili olarak 2 gün önce Cengiz balıkçılığı aradım ve olayın oluşunu, hangi parçanın kırıldığını (şemada 708 nolu parça) anlattım. telefondaki bey, işlerinin o anda yoğun olduğunu ancak daha sonra döneceklerini bildirdi. bugün tekrar aradım (unuttuklarını düşünerek) parçayı getirttiklerini ve pzt. günü kargolayacaklarını bildirdiler ve kargo masrafı (doğal olarak) haricinde hiç bir ücrette istemediler. Buradan yukarıdaki sebeple Cengiz Balıkçılığa çok teşekkür ederim. bu anlayıştaki firmanın yolunun daima açık olmasını dilerim.