selam arkadaşlar ben bu siteye üye olmuşum ama haberim yok kim bilir ne zaman üye olmuşumdur. üsküdarda oturuyorum çocukluğumdan beri balık tutmayı çok severim ama askerden sonra uzun bir süre balığa pek çıkma fırsatım olmadı. bu arada oltamı da yeniledim ve çinekop sarıkanat ve lüfer zamanını beklyorum. teknele alıyorlarmış ama henüz kıyıdan alan duymadım. anadolu yakasında balık tutkunu arkadaşalr varsa tanışabiliriz . tekne kiralamayı düşünüyorum ama pek balık seven arkadaşım olmadığı için tek başıma altından kalkacağımı sanmıyourm bu yüzden böyle bir grup düşünürseniz bende katılmak isterim.
Engin hoşgeldin. Keyifli paylaşımlar ve tadında avlar dilerim. Üyelik tarihin: 07/09/2009 imiş. Selamlar.
Hoş geldin. Ben de o civarda avlanırım. Yakında tekne organizasyonu var. Katılman iyi bir başlangıç olacaktır. Selamlar.
teşekkürler . yakındaki tekne organizasyonu 25 ekimdeki ise bir aksilik çıkmassa kesin katılıcam. çok fazla balık tutkunu arkadaşım yok. 2 senedir genelde yalnız avlanıyorum. böylesi daha güzel olucak yanlız pek keyfi çıkmıyor
engin hosgeldin öncelikle arkadasim.bende pasalımanının cocuguyum.ugrarsan yardımcı olmaya calısırim..bu arada lüfer alan duymadım diyorsunda raporları güzelce araştır bi bakalım,ilk lüferimi alalı aylar oldu..dünde avdaydım sonuc 2 lüfer 1 vanoz 2 kg cinekop.bugun rapor olustururum muhtemelen.bakarsın.
msn adresini verirsen tanışmak isterim. bende paşalimanında çok avlanırdım askerden önce ama son zamanlar çok kalabalık görüyorum orayı hafta sonu. en son 3 hafta önce bayağı bi sardalya ve istavrit aldım ordan.