herkese merhaba, iki gün önce olta takımımı aldım, balıkçılık ile ilgili birçok bilgiyi burada bulabileceğimi düşünüyorum, yardımlarınızı bekliyorum.
hoşgeldin dostum.. bu işi öğreneceğim diyorsan forum kadar üsküdar şemsipaşada balıkçı ali abi var.. onun oraya da takılmanı tavsiye ederim.. bir üsküdarlı..
hoşbulduk dostum, dün akşam ilkkez gittim, sağanak yağış vardı sırılsıklam oldum bugün yine akşam üstü gittim acemi olarak ilk atışta kayaları hedef aldım. yarın yine gideceğim. Balıkçı Ali Abi'nin oraya takılırım sen de oralardaysan görüşürüz.
Mehmet kardeşim, oltayı eline aldıysan ve üstünede yağmuru yemişsen vay haline. Dahada iflah olmazsın.hihi hihi Nereden biliyorsun dersen ? '' Kendimden biliyorum.'' hihi Hoş geldin. Keyifli paylaşımlar dilerim.
Tevfik Abi, sorma çok fena ıslandım dün akşam olsun çok keyifli idi. Teşekkür ederim iyi dileklerin için.
O yağmur, insanın içinde ki tohumların, daha çabuk yeşermesini ve filizlenmesini sağlar.hihi hihi Yani kök daha sağlam tutar. hihi
Bu merak iyidir ..sağlığada iyi gelir..devam.. ıslan ama üşütme, koş ama yorulma , azimli ol ama deli olma ,