merhaba siteye ve balığa yeni başladım, ikisinden de çok keyif almakla beraber, ikisinde de süper acemiyim. ama ustalarım, (ki bunlar genelde takım satan arkadaşlar ve envai çeşit soruyla rahatsız ettiğim balıkçılar oluyor) inatçı ve meraklı olduğumu, çipura zamanına kadar en azından acemiliği atacağımı söylüyorlar. istavrit ve zargana avını biraz biraz öğrendim, muvaffak olduğuma da inanıyorum. sıra çuprayı denemekte, sitede bütün mesajlarıı okudum çupra ile ilgili o yüzden çok da umutlu değilim sevgilerimle alper
Alper hoşgeldin Kardeşim buradan tıpkı benim gibi birçok bilgiyi alıp öğrenebilirsin bende bu şekilde öğreniyorum ...
Hoşgeldin Üsküdarda çupra alabileceğin birkaç yer var. Biri Boğaziçi Balıkçısı biri Birlik Balıkçısı ama şu anda tadilatta birde kızarmış istersen ticaret lisesinin karşısında altın tava balıkçısı var güzel yaparlar
üsküdarda en son kefalden başka birşey yoktu. geçen sene bu zamanlar mırmır alıyorlardı kızkulesinin karşısından.
ya eksik yazmışım, bende kendime güldüm, hakkaten çupra ne arar üsküdarda, bir iki güne datçaya gidicem, orda pek bi çıkar diyolar, onu öğrenmeye çalışıyorum
Alper üsküdarda arkadaşlar çupra alınmaz diyorlar ama ben kiloluk çupra alındığını kendi gözümle görmüş biriyim, ama tabiki onunda büyük bi rastlantı olduğuna inanıyorum yolunu kaybetmişti herhelde garibim.
hayırlı olsun üyeliğin... bende tutamadım, ama 3 metreden kaçırdım .. buda bi gelişme sonuçta.. umarım en kısa zamanda çipura hedefine ulaşırsın...