Arkadaşlar merhaba,istanbul ve silivri de isravrit mırmır gibi balıkların avına çıkıyorum normalde.. galata ve sarayburnu asıl mekanım fakat uskumru avlamak istiyorum istanbulun neresinde çıkıyor bu balık sarayburnunda çıkar diye duydum ama bu ay da çıkar mı ? bu konuda bilgisi olan var mı ? forumda tam açıklayıcı bilgi bulamadım..
Cenk merhaba aramıza hoş geldin, tanışalım bölümüne yeni bir konu açıp kendini tanıtırsan daha hoş olur, kalıcı olman dileğiyle keyifli paylaşımlar
balık manyağıyım kalıcıyım tabi daha önce zıpkınla balık tuttum uzun yıllar olta tecrübem 1-2 senedir var ama hep aynı istavrit falan mırmıra bu sene sardım.şimdi kafayı uskumru ve çinekopa taktım
Bakın İstanbul kıyı raporları isimli bir başlığımız var, oradan yardım isteyebilirsiniz. Link aşağıda http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=9448&page=478
Teknen var ise ...O da İstanbulda sayılmaz ...Şu sıralar Çınarcık önlerinde Uskumru alındığı yönünde duyumlar geldi ...Kıyıdan Uskumru diyorsan ...tatlı bir hayal tabii