Geçtiğimiz hafta sonu derneğimizin kuruluşu ile ilgili desteği ve bilgileri almak üzere USOBDER başkanı sevgili dostum İsmail Atalay sağ olsun beni kırmadı yanına yönetimden 2 arkadaşıda alarak Uşak'tan Afyona geldiler.Malum konumuz balık avı üzerine oluncada şehir merkezinde hiç oyalanmadan doğru baraj göletinin kenarında aldık soluğu Oltalarımızı salladık suya ve oturup kuruluş ile ilgili görüşmeleri ve bilgileri paylaştık Keyifli bir gündü ama sıcak mahvetti bizi eh o kadarda olsun filedekiler sanırım zahmeti karşılamıştır O günün anısına çekilen bazı kareleri paylaşım için sunuyorum. Derneğimizin kuruluşundaki çaba ve katkıların için teşekkür ederim İsmail başkan, Rast gele... Barajdan genel bir görüntü Oltalar suda Mekanımız USOBDER ve ASOBDER üyeleri USOBDER başkanı İsmail Atalay ve ASOBDER başkanı bendeniz Kısa ve sıcak günün ganimetleri
Keyifli bir gün olmuş belli ki. Şu balıkları bir de file dışındayken çekseydin ya Mehmet ağabey. (Baksaydık "derneklerimiz sirkülere uyuyor mu?" Diye.) Şaka bir yana, sen de epey bir kararmışsın Mehmet ağabey. Dolaşma artık sıcaklarda.
Tebrikler ellerinize sağlık güzel av olmuş ,dayanışmada gerçekten güzel iki komşu ilin böyle bir şey yapmalarıda diğer illere örnek olsun
Bulunduğumuz yerde arazi eğimi bir hayli dikti hem zıplayıp suya kaçmasınlar,hemde yerde kirlenmesinler diye çıkartmadık balıkarın en küçüğü 1 kilonun üzerinde Sennur Hele hele 1 tanesi vardıki o altta kalmış resimde 4 kg. neti vardı Derneklerin üyelerle ilişkisini <İmam & Cemaat> ilişkisi gibi düşün tabiki dernek onlara örnek olmalı değilmi Valla sorma güneşte balık peşinde koşmaktan arap oldum haklısın ama kışın iyi oluyor be, hiç üşümüyorum Teşekkür ederim İller arasındaki dayanışmadaki temenni ve düşüncelerine sonuna kadar katılıyorum gerçektende övünmek gibi olmasın örnek bir dayanışma olduğu kanısındayım; Rast gele...
Mehmet Bey, Kurulacak olan derneğiniz için sizleri tebrik ederim.Çok gerekli ve doğru bir iş yapıyorsunuz.Hayırlı olur inşeallah. Başarılar dilerim. Oktay Aydıner Kocaeli
Teşekkür ederim arkadaşlar o resimdeki baraj göletini büyük bir olasılıkla derneğimize kazandıracağız, il merkezine çok yakın olmasının verdiği avantajla birlikte amacımız orada bir sportif takım organizasyonları gerçekleştirmek Rast gele...
Tebrikler Mehmet abi ellerinize sağlık keyifli ve güzel bir gün olmuş.Umarım dernek çalışma faliyetleriniz içinde verimli bilgi alışverişide olmuştur. Canı gönülden kutlarım devamını dilerim.