Usta Balıkçı Olabilmek Dileklerimle Merhabalar Herkese

Konu, 'Tanışalım' kısmında erdal25 tarafından paylaşıldı.

1. erdal25

erdal25 Erdal

En İyi Avı:
    yok desem yeridir
    Şimdi burda ne işin var diye soracak olanlara; geçen yaz tatildeydim küçükkuyu da çok eğlenceli bir tatildi hele iskelede bir abinin öylesine balık tutuşunu görünce yavaştan yakalaşıp izledim oda acemi ama daha önce hiç tutmamış desek yeridir benim gibi :) sonra bakatım tuttu palamut kadarda bişi sonra öğrendim netten araştırdım mırımırmış yada karagöz yarım kilo kaar vardı heveslendim bende bi misine aldım olta denmez bizimkine ucunda 5- 6 tane iğnesi olan makara gibi bişeye sarılan misine işte :) kusura bakamyın cahilim bu konuda neyse başladım tutumaya ekemekle tutuyoz bu arada ekemek içine sarıyoruz ipi iğnelerde etrafına sarılıyo neyse öyle bikaçtane tuttuk balıklar akıllandı atıyon yanaşmıyo tabi bende ekmek kopardım bikaç tane gerçek yeminyanlarına atıyorum onu yiyolar zokalıyı yemiyolar dalga geçtiler anlıcanız:) amayılmadım 5 tane falan yakaladım neyse ben bıraktım tatili yüzmeyi balıkla uğraştım okadar zevkliyidki çok eğlendi ve stres attım tatilimin süper geçmesinde büyük etkendi ve karar verdim balık tutma hobimin olmasına böyle araştırıp duruyorum nasıl başalasam diyo formunuzu gördüm katıldım umarım sizlerinde yardımlarıyla bu işe el atıcaz yoksa öyle tatilden tatile uğraştığımız bir zevk olarak kalıcak. herkese merhabalar ras gele :))

2. balikci

balikci

Aramıza hoş geldiniz :)

Sizin için keyifli bir başlangıç olmuş, bizde burada hem yeni balıkçı dostlarımızla tanışıyor, hem her geçen gün yeni birşeyler öğreniyor, hemde yeri geliyor dostlarla buluşup balık avı etkinlikleri düzenliyoruz kendi aramızda. Bu arada 5-6 iğne diye tabir ettiğiniz oltanın adı = "Kıbrıs" deriz, kefal avlamak için geliştirilmiş bir düzenektir, ancak avlandığınız bölgede sarı kulak kefaller olacak ki, kıbrısa yanaşmıyorlar :) sitemizde kefal avıyla ilgili ustalardan onlarca makale ve çeşitli olta düzenekleri anlatılmıştır, faydalanacağınızı umuyorum.. Rast gele.

3. KRAL_BALIKÇI

KRAL_BALIKÇI

Ailemize hoşgeldiniz.

4. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    Sevgili Erdal aramıza hoş geldin ,keyifli paylaşımlarda bulunman dileğiyle :)

5. Nightwalker

Nightwalker Kagan

Aramiza hosgeldin Erdal..

6. erdal25

erdal25 Erdal

En İyi Avı:
    yok desem yeridir
    hoşbulduk arkadaşlar

7. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Aramıza hoş geldiniz.Keyifli paylaşımlar.

8. saitcan

saitcan İSMAİL

Favori Kamış:
    el oltası
    En İyi Avı:
    850 gr mercan 700 gr çupra .
    hoş gerldini.

9. lufermecit

lufermecit mecit sakarya

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    ŞUAN İSTAVRİT Edirneli lüferçi
    Erdal ailemize hoşgeldin der keyifli paylaşımlar;)

10. mka.mka

mka.mka Mesut

Favori Kamış:
    Shakespear Ugly Stick
    Favori Makine:
    Shimano Exage 4000 FB
    En İyi Avı:
    107 cm 9 kg Turna
    Erdalcım armıza hoş geldin. Valla daha önce burada ne işin var diye kimseye sormadık sanada sormayız herlade ;) Keyifli paylaşımlar dilerim

11. bi.lo26

bi.lo26 bilal uyanık

Favori Kamış:
    şamandıralı,makaralı
    En İyi Avı:
    sazan14.5kg yayın 22kg
    Aramıza hoş geldin

saygılar