Abilerim kardeşlerim herkese selamlar.Uzun zamandır foruma giremiyordum.Havaların ısınmasıyla tekrar balığa çıkmak istiyorum.Geçen sene adlığım d.a.m takım yazlıkta kaldı o yüzde güzel bi takım almak istiyorum bugün. Karaköydeki Orka yakın tanıdığım .Fiyatları piyasaya göre nasıl bilmiyorum belki çokaz pahalıdır ama tanıdığım insanlar. Kıyıdan avlanacağım.Galata köprüsü yada beylerbeyi tarafları olur heralde. Bütçem 250 ytl. Aslında istavritin yanında ilerde çipura levreğe de kullanabiliceğim sağlam bi takım olsun istiyorum.Ne önerirsiniz acaba?
linafe nin surf kamışlarını öneririm şuana kadar 5 tane aldık 5 ide çok iyi cengizde orj . parçalarıda mevcut bi sorun olduğunda yaptırılabiliyo makinada okuma , dam olabilir bu arada prodigy yeni albümünü pek beyenmedik onuda belirtim
lineaeffe serisinin 100TL+ butceli olanlarina bakiyorsan, shimano alivio bx surf tavsiye ederim. Suan baktigimda pazartesiye kadar erginbalikcilikta %20 indirim var shimanolar icin. Makine butceni epey bi asar, o yuzden sadece kamisa bakman iyi olur %20 indirimle 200g atarli 148TL oluyor. http://www.erginbalikcilik.com/urun_detay.asp?pid=10851 Secenegin bu olursa, makine icinde kalan butceye gore biseyler oneririz.
Kamış Shimano Alivio bx surf aldım 200gr atarlı.Makinada Nexave 6000 FA aldım. Ne dersiniz bu ikili için ?
Merhaba, isabetli bir seçim yapmışsın güzel bir takım olmuş. Bende geçtiğimiz haftalarda ultegra xtb almıştım ve memnunum, bol şanslar
Teşekkür ederim.Sizde güle güle kullanın. Teknik eksiğim çok onlarıda forumu okuyarak uygulayarak gidericem inşallah.