merhabalar.ben huseyin yılmaz.makina muhendisliği son sınıf öğrencisiyim.24 yaşındayım.rahmetli dedem profesyonel balıkçıydı ancak ondan öğrenecek çok şeyim varken ben henuz 14 yaşındayken vefat etti. balık sevdam çok küçük yaşlarda başladı.ilk balığımı yakaladığım günü çok iyi hatırlıyorum.misinam karışmıştı ve ucunda yem yoktu.toplamak için denize attım ve misinayı çektiğimde ucunda küçücük kırmızı bir balık vardı.ilk balığımı yemsiz yakalamamdan kaynaklanıyor olsa gerek ilerleyen senelerde hep yem sıkıntım oldu. mürekkep balığını yem yapıp kürekli şişme botumla kıyı taradığım zamanlarda fena sayılmayacak avlar yaptım.en güzel avım ise iki adet birer kiloluk lambuka oldu.onun da cezasının olduğunu öğrendim sonradan. uzun süredir forumunuzu takip ediyordum.pek çok bilgi edindim sayenizde... herkese tekrar selamlar.
Hüseyin aramıza hoş geldin, burada bir çoğumuz senin gibi bu hastalığa yakalananlardanız. Unutmadan belirtmek isterim ki, Lambuka avcılığı 37/2 sirkülerde yasaktı, ancak 37/2 sirkülerin yerini alan Tebliğ1/2 nin yayınlaması ile yeniden serbest hale geldi. Tebliğ1/2 yi aşağıda ki linke tıklayarak inceleyebilir, yasaklarla ilgili bilgi sahibi olabilirsin http://www.balikavi.net/dokuman/teblig.php
Hoş geldiniz. Üstadlara selamlar demişsiniz beni kapsamıyor bu selamınız ama yinede aleykum selam diyeyim