Merhabalar Çok fazla araştırdım boşuna sizleride uğraştırmak istemedim ama yinede tatmin olmadım üstadlarım.Ben şuana kadar spin kamışla balık avlamadım ama son zamanlarda ilgimi çok çekti ve takım hazırlamaya karar verdim.Bu iş için işimi görebilecek makina ve kamış önerilerinizi bekliyorum marka takıntım yok fakat kaliteli bir şey almak isterim.Bu takıma 300 türk lirası kadar bir bütçe ayırdım,siz üstadlarımın yardımlarını bekliyorum. Saygılarımla..Şimdiden çok sağolun.
Adnan Spin Kamış biliyorsun İstanbulda Aralık ayında birde Mayıs ayında kullanıyoruz Eğer Çanakkale taraflarına gidiceğim Dersen 270 Kamış ve 30 luk Kafa Duruma göre 40 lık kafada Olabilir Marka olarak benim kullandığım Michell Fines travel 270 Çok rahat bir spin kamış O kamışla Çok güzel boyda levrekler yakalandı Makine Olarakta Shimano exage 300 sfb Olabilir ...
Teşekkür ederim Alp ege bölgesinde avlanacağım evet exage 3000 sfb kafama yattı fena makine değilmiş sağol yardımların için..
Ozaman Sorun yok bu söylediğim Kamış ve makine Kendini Kanıtlamış Takımlar Michell kamışın aynısından bende var ben gece rapalasına kullanıyorum Ama Bu kamışla alınan balıkları gördüm 4 5 kilo üstü ve altı Makineye Saten laf yok Yeterki yapıştır balığı...