ustalarımdan tavsiye bekliyorum

Konu, 'Kamışlar' kısmında oltacımanga54 tarafından paylaşıldı.

1. oltacımanga54

oltacımanga54 oğuzhan ceylan

merhabalar,ben yaklaşık 1 senedir sazan avıyla uğraşıyorum.elimdeki makinalarla 1kilo civarı sazanlar yakaladım.fakat geçenlerde büyük bir sazan takıldı oltama ve ben onu çekemedim.sazan en az 10kg vardı.şimdi ustalarım sizden bana sağlam kamış ve makine tavsiye etmenizi bekliyorum.ayrıca sakarya da olan varsa bu kamış ve makinayı nereden temin edebileceğimizi öğrenmek istiyorum.şimdiden teşekkürler.

2. LapinCash

LapinCash

Merhabalar ben kamış veya makine önermeyeceğim ama anladığım kadarı ile sakaryada çok büyük balıklar var çünkü sitemizde üye olan Arman (quigley3401) oda sakaryada 55 kg. lık yayın yakalamış.Yani iyi balıklar olduğuna inanılabilir.Bence çok ama çok kuvvetli bir takım dizmelisiniz.

3. cebirx

cebirx

ne kadar bütçe ayırdıgınızı söylerseniz ona göre makina ve kamış tavsiyesinde bulunalım ..

4. oltacımanga54

oltacımanga54 oğuzhan ceylan

abi 100-150 lira arası hem sağlam bir kamış hem de sağlam bir makina

5. emir şengezer

emir şengezer emir

Favori Kamış:
    Shimano Speedmaster Power Game - Shimano Nexave BX Surf - Lineaeffe Prestige 7000
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra 10000 XSB - Shimano Biomaster C5000 FB
    Sazan işinden anlamam ama bence taşıma sorunun yoksa 2 parça 3.90 bir sazan kamışı alman iyi olur. Ama arabaya falan sığmaz. Onun yerine 3 parça tercih edersin.