ustaların rapala tercihleri

Konu, 'Sahte Yemler' kısmında paşalimanı tarafından paylaşıldı.

1. paşalimanı

paşalimanı rahman

Favori Kamış:
    lıneaeffe
    Favori Makine:
    okuma
    En İyi Avı:
    genel eşkina 1 kg
    Merhabalar benim gibi yeni yeni at-çek kıyı balıkçılığına girmiş biri olarak bir çok arkadaşımızda yeni yeni avlanmayı öğreniyor fakat bir çok maddi zarardan sonra ancak takımını kurabiliyor ben mesela gecen ortalama 920 tl civarında bir harcama yaptım ve çoğunu haybeden almışım bazen atçek te 10 dakika atamıyorum takımı bir tarttım tam 900 gr kolum kopuyor neyse takımı araştırdım öğrendim rica etsem değerli levrek yakalayan ustalarımız bize sadece en çok levreği yakaladığınız rapala marka ve çeşitlerini bu bölümde yazarsanız benim gibi yeni meraklı başlayan arkadaşlarımızda çok masraf etmeden amacına ulaşır rapala - rahat kullanacağımız makina takımı vs ellerinize ve emeğinize şimdiden çok teşekkür ederim

2. 29519

29519

Rapala maxrap fb ve fayu tavsiye ederim.

3. emir şengezer

emir şengezer emir

Favori Kamış:
    Shimano Speedmaster Power Game - Shimano Nexave BX Surf - Lineaeffe Prestige 7000
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra 10000 XSB - Shimano Biomaster C5000 FB
    Duel hardcore minnow floating kırmızı kafa ve yeşil sırtlı modelleri ve Uluç'un dediği gibi rapala max rapler görece düşük fiyatlı ve kaliteli sahtelerdir. Belki ustalar da bir şeyler ekler :)

4. murat ozan

murat ozan murat ozan

Favori Kamış:
    olta
    maxrap fg.fayu.fb vekırmızı kafa olanını al kıyıdan atıp çekeceksen bunlar yeter diycem ama...genelde yeter deriz ve almaya devam ederiz...ama hakkikaten merada maxraplara güveniyorum içim rahat varsa takip alırsın yoksa yaoktur zaten...bolşans..

5. ahmett

ahmett ahmet

Favori Kamış:
    Cormoran Black Bull Fighter 2.70 - Okuma V System 2.70
    Favori Makine:
    Cormoran Corcast Supermatch 8 Pi- Okuma TrioS 30
    En İyi Avı:
    Yayın 1.82 m. 57 kg.- Levrek 6.7kg.
    Yozuri Crystal Minnow C58 kodlu sahte ve Rover 98 G15R kodlu sahte ile çok güzel 2 kilo üzeri levrekler aldım. DAM Jawbreaker serisi de bu konuda fena değil. Yalnız DAM ve Yozuriyi kullanırken su derinliği önemli. Rover 98 ve Bubble Pen 80 MP03 ile de her her suda her boydan levrek, palaz veya ispendek alıyorum.

6. md_2705

md_2705 Mustafa

Favori Kamış:
    Okuma Alumina Spin Kamış 210cm 5-25GR
    Favori Makine:
    Spro Passion 710 6+1 BB Alu Spoel, Shimano Exage 4000 FC 4XSSS+1
    En İyi Avı:
    Alabalık 30 cm.
    Herkese selam...Acemi bir balıkçı olarak bir soru soracağım...Bu rapalaları alabalık avına kullanabilirmiyim? Ya da kullanan var mı?

7. 29519

29519

Levrek için kullandıklarımız alabalık için büyük kaçar ama bu sahtelerinde oldukça küçük boyda olanları mevcut. Maxrap in 7 cm olanları alabalıkta iş yapar mı bilemem denemek gerek de ben hayatımda alabalık tutmuş veya tutmaya gitmiş biri değilim ki :D

8. md_2705

md_2705 Mustafa

Favori Kamış:
    Okuma Alumina Spin Kamış 210cm 5-25GR
    Favori Makine:
    Spro Passion 710 6+1 BB Alu Spoel, Shimano Exage 4000 FC 4XSSS+1
    En İyi Avı:
    Alabalık 30 cm.
    Teşekkürler...