üstat vedat abayoğlu bu hafta sonu yaban tv de...

Konu, 'Genel Konular' kısmında modena tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. modena

modena

şimdi yaban tv de tanıtım videosunu izledim...cumartesi akşamı sanırım saat dokuzda üstat vedat abayoğlu büyüğümüzün balık avlarını izleyeceğiz...anlaşılan bol balıklı deniz kokulu keyifli bir cumartesi akşamı bizi bekliyor...kalemi kağıdı hazırlayın millet...

2. lodoscubarbaros

lodoscubarbaros Barbaros Küpcü

Favori Kamış:
    savage gear bushvacker ve parabellum bombarda-siweida livina Daiwa Jigcaster 3.20
    Favori Makine:
    Okuma Ceymar 40
    En İyi Avı:
    33 cm mırmır,82 cm mıgıri
    Yaşasııııın.Bizde yaban tv yok fakat internetten seyredebilirsem kulak göz Vedat Abayoğlu üstadımızda olacak.

Son düzenleme: 30 Kasım 2010
  3. murat kayadelen

murat kayadelen Murat Kayadelen

Geçtiğimiz günlerde TRT de gezelim görelim programında sivricedeydiler, Vedat abi olmadan olurmu, ekranda Vedat abiyi görünce heyecandan misafirlerin konuşmalarını keserek televizyonun sesini actım ve birlikte sivricenin güzelliklerini seyreyledik...

4. barisbasci06

barisbasci06 Barış

Favori Kamış:
    Shimano Bestmaster
    Favori Makine:
    Shimano Exage 4000 RB
    En İyi Avı:
    Hatırlamak zor..:)
    yaban`ın web sayfasında cumartesi günü akşam için;
    15:30 balıkçılık
    16:00 sizen gelenler
    17:00 sportif balıkçılık
    19:30 necmi fidan ile kıyı balıkçılığı
    21:00 canım köpeğim
    21:30 dünyada yaban
    22:00 flyfishing
    programları var..belkide yayın akışı değişmiştir..bekleyip görelim..

5. modena

modena

o yayın akışı maalesef hiç güncellenmez...aylardır aynı...:D

6. alikemal

alikemal Ali Kemal GÖKTÜRK

Barbaros abi internetten hangi siteden izliyorsun bi link verir misin

7. yakup

yakup Yakup

Favori Kamış:
    Elime hangisi gelmişse
    Favori Makine:
    Hangisi takılmışsa
    En İyi Avı:
    Daha değil
    Aynen:D

Biz de misafirlikteydik ve aniden ekranda Vedat abi görününce "Aaa! Vedat Abi:eek: Deyince ben, herkes bir an bana ve televizyona odaklandı:eek:

Cumartesi günü unutmazsam Ütadı zevkle izleyeceğim.

8. lodoscubarbaros

lodoscubarbaros Barbaros Küpcü

Favori Kamış:
    savage gear bushvacker ve parabellum bombarda-siweida livina Daiwa Jigcaster 3.20
    Favori Makine:
    Okuma Ceymar 40
    En İyi Avı:
    33 cm mırmır,82 cm mıgıri
    Ali Kemal bey biraz önce yaban tv yi aradım telefonda sordum internetten yaban tv yi canlı izleyemiyormuşuz fakat tekrarı izlesene.com gibi sitelerde
    vardır diye ümit ediyorum

9. modena

modena

yaban tv internet sitesinde yer alan balıkçılık ile ilgili videolar kısmında programı izlemek mümküm...

10. nidya78

nidya78 Aydın

Kaçmazz. Planları Cumartesi dokuza göre yapmak lazım.

11. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sevgili Turgay
    İlgine ve forum kardeşlerimize duyurmana teşekkür ederim.
    Olayın özü şu;
    Bir müddet evvel Evren Davut adlı bir arkadaşım beni arayarak böylesine bir projeden bahsetti.
    Önerilerine uyarak kabul edip bir miktar çekim yaptık.
    Sonrasında benim tesadüfen Yeni Şafak gazetesinin bir pazar ekinde anlatımlarım ve resimlerimi okuyan Yaban Tv sahibi ve Genel Müdürleri aradılar ve çok uzuın bir görüşme gerçekleştirdik.
    Melih Meriç bey her anlatımım ve sunumum altına düşünmeden imza koyacağını ve benimle çok uzun soluklu programlar yapmak isteklerini belirtmişlerdir.
    Ancak bu görüşmemiz Evrenle yaptığımız programın sonrasında olmuştur.
    Evren profesyonel bir yapımcıdır ve benim amatör zihniyetimle ters düşmektedir.
    Olayın seyrinin kendileri ile önümüzdeki hafta yapacağımız görüşme ve muhtemelen anlaşma sonrası tam belli olacağını sanmaktayım.
    Sevgiyle kal

Not;Programlar gerçekleşirse bir safhasında senin ve partnerlerinlede bir çekim ve söyleşi yapmak isterim.

12. modena

modena

vedat amca merhaba...inan ekranda seni görünce oturduğum yerden doğruldum...çok heyecan verici oldu bu benim için...ve inanıyorum ki bu program hak ettiği ilgiyi çok fazlası ile görecek...yani cumartesi akşam keyfimizin adresi belli oldu...

diğer konu ile ilgili sadece kısaca şunu söylemek isterim...bundan şeref duyarız vedat amca...amatör balıkçılığımız da en temel taşımız olan sizle beraber olmak yan yana olmak bu güzel hobimizin en özel ve en güzel günü olarak hep hafızada en taze şekilde kalacaktır...bırakın balığı elinizden öpmek bile yeterde artar bizler için...ben ve partnerlerim her daim uygun gördüğünüz bir anda hazır olacağız...

13. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Turgay Abi tam olarak saatini soyler misin?
    Cunku benim burada saat Turkiyeye gore 6 saat ileride.Bende izlemek istiyorum internetten.
    Tesekkurler bu arada.Vedat Dayi'yi cok merak ettigim icin izlemek istiyorum :)
    Tabii ki ogrenecegimiz seylerde olacak.

14. bülenttok

bülenttok BÜLENT TOK

Favori Kamış:
    amudson kudos, okuma v sistem,
    Favori Makine:
    shimano sahara ve symetre. daiwa emcast, daiwa bg ,
    En İyi Avı:
    izmit körfezinde iki kiloluk bir sinarit,
    Vedat abi bu iyi bir haber. Amatör balıkcıların zevkle izliyebileceği ve yine çok şeyler öğreneceği bir program olur. Sizin açınızdan yorucu fakat huzur verici olabilir. Bu tarz bir programı sizin ustalıkla yapabileceğinizden de kuşkum yok.Şimdiden kolay gelsin.

15. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    sabırsızlıkla beklicem

16. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Umarım balıkçılık ve bilhassa amatör balıkçılık peşinde koşanlar adına, anlaşma sağlanırda ortaya güzel, bilgi yüklü faydalı, zevkle seyredilen, bilmediklerimizi öğrendiğimiz, seyri doyumsuz bir program gerçekleşmesi temenni ve dileğiyle, başarı ve mutluluklar...:)

17. alikemal

alikemal Ali Kemal GÖKTÜRK

teşekkürler turgay abi genlede evdekiler farklı kanalları seyrederken pek rahatsız etmek istemem , burdan alternatif bir yol bulmuş oldum saol

Son düzenleme: 30 Kasım 2010
  18. hydesigner

hydesigner Hakan

Favori Kamış:
    Tolee kawahagi 2.1
    Favori Makine:
    Ryobi Kobe 3500
    Böyle güzel bir projenin olması çok güzel. Biz amatör balıkçılar için bulunmaz nimet. Ayrıca turgay abi, böyle değerli bir bilgiyi öğrenmemize vesile olduğun için teşekkür ederim.

19. focaiano

focaiano Selahattin

Ben de dün reklamlarda gördüğümde oldukça keyiflendim cumartesi çay keyfinin yanında Vedat Ustadımızın olduğu bir programı çifte keyifle izleyeceğim için.Trt de ki Sivrice bölümünü de şans eseri denk gelip izleme imkanım oldu tadı damağımda kalmıştı.:)Şimdi ise bu haberle daha bir heyecanlandım açıkçası. İnşallah anlaşma sağlanır da Vedat Ustadımızı her hafta doya doya izleme imkanımız olur. Sadece balık avlama konusunda değil de engin kültüründen, hayat tecrübelerinden ve daha sayamadığım bir sürü değerlerinden de yararlanabileceğimiz güzel bir program bizleri bekliyor.

20. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Sevgili Turgay çok güzel bir haber bu; bizi haberdar ettiğin için çok teşekkür ederim. Vedat Abayoğlu gibi sportif/amatör balıkçılığımızın temel bir direğinin, böyle ruhça amatör fakat nitelikçe profesyonel projelerda baş aktör olması hepimiz için çok önemli bir gelişme. Bu tür düşüncelerden hareketle çok değerli büyüğüm Vedat Abayoğlu'nun

sözlerine binaen, inşallah anlaşılır ve biz de çokça ihtiyaç duyduğumuz böyle bir programa tez elden kavuşuruz diyorum.

Ve tabi ki Turgay'ın

sözlerinin altına da imzamı atıyorum.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.