USTAYA ZİYARET...

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Kemal ÖZGÜL tarafından paylaşıldı.

1. Kemal ÖZGÜL

Kemal ÖZGÜL Kemal ÖZGÜL

Herkese merhaba forumdan ve sosyal medyadan uzun zamandır kendisini takip ettiğim yaptığı başarılı avlar ve çok faydalı bilgi paylaşımlarına hayran olduğum Vedat abim'le tanışmak , onunla vakit geçirmek ve balığa çıkmak için Eskişehir den yakın arkadaşım Gökhan ile yola çıkıp Vedat abi'nin yanına geldik.
    Kendisini yakından görünce ve tanıdıkça kendisine bir kez daha hayran olmaktan kendimi alamadım. Gerek bizi karşılaması gerek yaptığımız av boyunca tecrübelerini anlatıp bize yol göstermesi ve hoş sohbeti ile bize çok güzel saatler yaşattı kendisine bir kez daha çok teşekkür ediyorum ve yaşadığımız bu güzel avdan bir kaç kare ile sizlerle paylaşmak istedim saygılarımla.. İyiki varsın Vedat abi...

2. Çağrı AYDOĞDU

Çağrı AYDOĞDU Çağrı AYDOĞDU

Favori Makine:
    alba star double60
    Tebrikler :)

3. genckemo

genckemo kemal genç

Favori Kamış:
    okuma v system 240-okuma lure mania 185
    tebrikler,rastgele :)

4. HastaRuH

HastaRuH Erkan

En İyi Avı:
    55cm zargana--60 cm Lüfer (Kofana)--70 cm 3.750 gr Levrek
    Maşallah güzel bir av çok güzel bir deniz görseli gördük sayenizde teşekkürler.

5. Nautilus61

Nautilus61 ümit

Favori Kamış:
    okuma octana spin , lineaeffe power drive surf
    Favori Makine:
    okuma raw II 55, trio 30s
    En İyi Avı:
    10cm istavrit :-)
    Yahu ne zaman foruma girsem vedat amca bir strafor leğen kutu illa birşeyi doldurmuş gösteriyor yahu :):). Rasgele vedat amca