Ustayla buluşma ve açılış

Konu, 'Fotoğraflar' kısmında Aret tarafından paylaşıldı.

1. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Bugün Kaan'la birlikte Mecidiyeköy'e Balık Dünyası isimli dükkanın açılışına gittik. Burada Vedat üstadımızla görüşebilmenin ve kitabını imzalatmanın keyfini yaşadık. Forumdan ve balık avlarından tanıdığımız pek çok dostumuzu da yine burada görüp uzun sohbetlere daldık.

Yeni açılan dükkanda güzel çeşitler ve piyasaya göre uygun fiyatlar bulabilmek mümkün.

2. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Denk getirip ayarlayamadığım için çok üzüldüm.. haftasonuna denk gelmesi benim açımdan çok kötü oldu, hafta içi olsa iş çıkışı 15 dakikada gidebilirdim, kısmet :(
    Üstadla başka zaman tanışırız artık idk

3. 4443

4443

Güzel bir anı olmuş selamlar :)

4. draco

draco Kaan

Favori Kamış:
    Vercelli Alba Surf, Yamaga Blanks EARLY 94MHR
    Favori Makine:
    JDM Shimano Stella SW8000PG, Daiwa Certate 3012H
    En İyi Avı:
    Tuttuğum ilk ispari. o olmasa burada olmazdım.
    Bu fotoğraf benim için çok kıymetli iki insanı da çerçevesinde barındırdığı için kendimi şanslı hissediyorum. Bu güzel karelerimiz arttıkça ben de daha mutlu olacağım. Aret gerçekten saygıdeğer, naif ve olgun kişiliğiyle Boğaz'a çok yakışan bir beyefendi ve arkadaş. Benim için paha biçilmez bir dost...

Vedat Abim için ise anca şunları kaleme alabilirim;

Çocukluğumda bana daha okuma öğrenmeden olta bağlamayı babam öğretti, görmediğim av yöntemlerini, bağlamadığım oltaları, hayalini kurduğum balıkları ve "boğaz"ın nezaketini bana tanışma şerefine nail olamadığım rahmetli Ali Pasiner öğretti. Vedat Abayoğlu ustam ise; içimde her daim olan ama bir türlü parlamayan ateşi yaktı, mücadeleyi, pes etmemeyi, cevvalliği parlattı kalbimde; aynı bir zokayı mazgallayıp cıvayla parlatmak gibi... Babamdan ayrı tutmuyorum kendisini, öyle seviyorum. Etim de kemiğim de kendisine emanet...

Not: Dükkana gelecek olursak; daha gelişecektir, alternatif üreterek başarılı olacaktır diye umuyorum, çok güzel ev sahipliği yaptılar, palamut-ekmek ikramları ve kokteylleri gerçekten orjinal ve takdire şayandı... Allah yollarını açık etsin...

5. cankiri

cankiri kenan

En İyi Avı:
    Lüfer
    kaan ve aret ustalar reklama girmesse adresi yazar mısınız arkadaşlar?internet adresi varsa link de olur.

6. Akarcı

Akarcı Şükrü

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.70
    En İyi Avı:
    Daha kiloyu göremedi
    Bu dükkan zincirlikuyu mezarlığından kağıthane dereye (dereboyu caddesi) giden yoldamı acaba?

7. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Değerli dostum Kağan,

Duygularımız gerçekten karşılıklı. Uzun zaman bu forumda ve başka alanlarda Draco isimli yazarın sıradan yazıların çok ötesinde bilgiler içeren değerli yazılarını ilgiyle izledikten sonra, bu yıl seninle tanışıp av partneri olma şansını yakaladım. Her avımızda olduğu gibi bu yazında da bana çok yakın hissettiğim pek çok nokta buldum. Bana da balıkçılığı çok küçük yaşlardan itibaren babam ve onun uzun yıllar av partnerliği yaptığı şu anda İzmir Çandarlı'da emeklilik hayatı yaşayan Özcan amcam öğretmişti. Rahmetli Ali Pasiner'in Balık ve Olta isimli kitabı benim için de bir başucu kitabı olmuştur. Hatta bu kitabı rahmetli babama bir babalar gününde hediye etmiştim, o günden beridir de hiç elimden düşürmedim. Vedat Abayoğlu üstadımıza gelince kendisi ile tanışıp birlikte ava çıkmış olmanın büyük mutluluğu içerisindeyim. İmzalı kitabı ise ömür boyu saklayacağım bir hatıra oldu. Keşke kendisi ile daha önce tanışma fırsatı bulsaydık, eminim bu kitapta bizim de adımız geçerdi. Allah Vedat üstadımıza uzun ömürler versin, daha kendisinden öğreneceğimiz çok şeyler var.

8. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Reklama gireceğini sanmam, firma bilgileri şu şekildedir:

Balıkdünyası Balık av marketi.

Gülbahar Mah.Galata deresi Cad.Kartal sok No;39

Mecidiyeköy.

Dükkan telefonları;0212 212 90 00-0212 212 88 08

Dükkan sorumlusu Gürol beyin telefonu;0533 253 38 73

(Profilo'nun aşağılarında kalıyor)

9. Okan Sezer

Okan Sezer Okan Sezer

En İyi Avı:
    Henüz denizde
    Vedat dayı hiçte 65 lik durmuyor maaşallah.

10. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-flex 4206 4.20--SHIMANO YASEI SEA BASS 2,70 -MH- 10-50 GR, Shimano Scimitar 300 cm
    Favori Makine:
    Penn Affinity 8000, Ryobi NAXO 8000
    En İyi Avı:
    4 kg Levrek ---1.800 gr Kofana
    Güzel dostluğunuzun ve güzel avlarınızın devamını dilerim. Çok güzel görüntüler bunlar. Vedat abiyede Allah sağlık sıhat versin ondan öğrenecek çok şeyimiz var daha.