UYARI:DOLANDIRICI 05466426371 - 05428063067 SERDAR ÖZCAN dolandırıcıya dikkat !

Konu, 'Genel Konular' kısmında coder16 tarafından paylaşıldı.

1. coder16

coder16 Kamuran

Favori Kamış:
    Major Craft Shore Jigging
    Favori Makine:
    Daiwa Lealis 4000
    En İyi Avı:
    her avım en iyi avdır :)
    Arkadaşlar merhaba

05466426371 - 05428063067 numaralı hatta sahip kişi dolandırıcıdır, LÜTFEN DİKKAT EDELİM.

İnternette sürekli deniz motoru satmaktadır.(deniz motoru falan yok, varmış gibi satış yapıyor.)

Bu linkten satış ilanlarına bakabilirsiniz. (http://www.google.com.tr/search?hl=...r:official&q="05466426371"&aq=f&aqi=&aql=&oq=)

Vodafoneden sorgulattım gerçek adı Serdar Özcanmış, internette sürekli sahte isimle satış yapıyor.

Bizimle olan hikayesini kısaca özetliyeyim size.

Çok yoğun geçen işlerimin arasında abim telefon açtı, "bir motor buldum tekirdağ, şarköy de pazarlıkla 4.000 e kadar bıraktı, ne dersin alalım mı dedi, eğer alırsak kargo ile gönderecek motoru" dedi. bende ben motordan anlamam sen konuş sen tamam dersen arabayla gider parasınıda elden verir motoru alırız dedim, sonra abim adamı tekrar araıp bana dönüş yaptı tamam olur dedi.
    Sabah 5 te Bursadan yola çıktık tekirdağ şarköye kazasız belasız vardık, adliyenin önüne geldik adamı aradık 15dk sonra gelecem siz bekleyin dedi, bizde bekledik tam 1 saat geçti gelen giden yok. sonra merkeze gidip birşeyler yedik kahvede çay içtik aradan 2 saat geçti bu adam cebini açmıyor bir türlü, sonra bir internet cafe buldum açıp bi pcde bu numarayı inceledim, anladım ki adam dolandırıcı daha fazla vakit kaybetmeden İstanbul üzerinden Bursaya eve döndük.

Gece saat 00:00 da evdeydik, boşa geçen 1 güne mi yanalım, yaptığımız 900 küsür km yola harcadığımız yakıta mı yanalım, çektiğimiz cefaya yorgunluğa mı yanalım yoksa bu üçkağıtçıdan kurtulduğumuza mı sevinelim anlamadım gitti.

bir çok sitede bu adamın dolandırıcı olduğu söylenilmiş hatta balikavi.net de söylemişler.
    http://www.balikavi.net/forum/showpost.php?p=775559&postcount=28
    fakat ben hiç inceleme gereği duymadığım için bakmadım, keşke bakıpta yola çıksaymışsız.

Bu üçkağıtcı dolandırıcı bizden para alamadı fakat iyi niyetli insanlar bulup mutlaka birilerini yine rahatsız edeceklerdir. Birdaha kimse bizim durumumuza düşmesin diye buraya konuyu açıyım dedim, aşağıya da telefon numaralarını ayrı ayrı bitişik vs.. yazacağım ki google aramalarında bu sayfayı herkes görebilsin.

Dolandırıcının telefon numarası:
    05466426371
    05428063067
    0546 642 63 71
    0546 6426371
    0542 806 30 67
    0542 8063067

Son düzenleme: 15 Nisan 2011
  2. özcan bolat

özcan bolat özcan

Favori Kamış:
    LINEAEFFE 4.50 mt sörf kamış
    Favori Makine:
    okuma salina 2
    vay alçak vay şalterim attı şimdi yokmu bunun ini, ahırı, mandırası gidip bir balya samanla bir kova su verelim önüne he yokmu adresi dağda çayırda ?

3. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Verilmiş sadakan varmış abicim demekki siz motoru almaya gittiğinizden en başında karlı çıkmışssınız baksana adam dolandırıcı olmayan motoru size nasıl teslim etsin edemiyeceği için tabi ki ortaya çıkmadı yada cesaret etseydi çıkmaya elinde çalıntı bir motorla ve alsaydınız bu sefer siz suçlu durumuna düşerdiniz olayın neresinden bakarsan bak her halukarda kazaçlısınız uyanık davranışınız ve şansınız sayesinde ucuz yırtmışsınız olan yaktığın yakıta olsun sağ salim eve toplanmışsınız ya o herşeyden önemli tekrar geçmiş olsun.Ah keşke öyle adamların alnında yazssa ne mal oldukları bende göl boyunda yakalasam öylelerini ne yabani ot yoldururum be ah anasını satym....

4. Candy_Man

Candy_Man Necip TEPE

Öncelikle geçmiş olsun. Uyarınız için teşekkürler. Peki kişinin kullandığı telefonun kendi adına kayıtlı olup olmadığı konusunda net bir bilgiye sahipmisiniz ? Değilseniz bu isim vererek numara yazıp dolandırıcı ilan etmiş olmanız konusundaki fikirleriniz nelerdir?Çünkü adam çok isim kullanıyor :D

Son düzenleme: 15 Nisan 2011
  5. turty

turty turan

Favori Kamış:
    FOX HORİZON SFD
    Favori Makine:
    FOX STRATOS FS 12000 MAG
    En İyi Avı:
    TROFE SAZAN 39.50 :) nasipse
    öncelikle geçmiş olsun gerçekten hassas bir durum allah var internet üzerinden belki 100 belki 200 alışverişim olmuştur şükür ki bu güne dek bir kez dahi olsun dolandırılmadım hep iyi insanlara rast geldim demekki

birde asıl üstüne yazma sebebimi açıklayayım eğer bu numara sabit ise yüzde yüz bu kişinin kendi üstüne değildir bu hat açık hat die tabir ettiğimiz herhangi bir nufus cüzdanı ile açılan hatlardan olabilir kendim telefoncu olduğum için biliyorum böyle bir dip not geçmek istedim SERDAR ÖZCAN ismi belkide köylü bir mehmet ağa boşuna adını lekeliyorda olabiliriz böyle dolandırıcı olan kişiler bu tarz işleri çok iyi bilirler. tekrardan geçmiş olsun böyle insanlar keşke elimize geçebilse

6. yolcu42

yolcu42 Yakup IŞIK

En İyi Avı:
    11,5 kg aynalı sazan
    İyide arkadaşım senin anlatışına göre dolandırılmış bir tarafın yokki. Belkide adam malını zararına satmamak için satıştan vazgeçti.
    Olsa olsa adam sözünde durmamış diyebilirsin.

Merak ediyorum:
    Siz oraya gitmeden önce yola çıkacağınızı ve geleceğiniz yeri adama söylediniz; oda size gün ve saaat verip gelmenizi istedimi?

7. coder16

coder16 Kamuran

Favori Kamış:
    Major Craft Shore Jigging
    Favori Makine:
    Daiwa Lealis 4000
    En İyi Avı:
    her avım en iyi avdır :)
    Hattı sorguladım ve bana bu ismi verdi, bu ismin o şahıs olup olmaması beni ilgilendirmiyor, onun değilse oda ayrı bir suçtur farklı bir konuda değerlendirmek lazım.

Böyle birşey olabilir mi hiç ? Daha önceden sözleşildi anlaşıldı, gün ve saat belirlendi ve biz kendimizce üzerimize düşen sözleri yerine getirdik. Karşı taraf dolandıramayacağını anladığı için çareyi kaçmakta buldu. (veya başka bir planı vardı onu uygulamaya çalışıyordu.)

Yaklaşık 1 ay önce bende bir motor sattım. sahibinden.coma ilan verdim, müşteri beni aradı, pazarlık yapıldı, kendisi İzmirden geleceğini söyledi bende buyur gel dedim, şehir merkezine yakınım sen geldiğinde ara beni ben gelirim yanına dedim ve aynen öyle oldu, geldi motoru gördü inceledi, sonra helalleştik, parasını verdi arabasına yükledi ve gitti. Ticaret böyle olmalıdır.

Bu üçkağıtçı gibi birşeyler koparmaya çalışmak, alamayıncada ortalıklardan kaybolmak dolandırıcılıktır, "sözünde durmama" değildir.

8. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Adamlar 900 kilometre dolanmış işte dolandırıcılık değil de ne bu

9. Candy_Man

Candy_Man Necip TEPE

Neyse kardeş. Geçmiş olsun tekrardan.

10. KorkutAta

KorkutAta Muharrem

Favori Kamış:
    D.A.M FZ SPIN 215 CM
    Favori Makine:
    Okuma Flame 20
    En İyi Avı:
    sazan, 13,1 kg.; gökkuşağı alası, 2 kg.
    Harika cevap: "900 km. dolandırılmış":D :D :D
    Bence hiç üzülmeyin, hatta sevinin Kâmuran Bey. Düşün bir de gerçekten dolandırılsaydınız, çalıntı bir motoru size satsaydı. Az zararla büyük bir musibetten kurtulmuşsunuz.

11. ZEYNEL_59

ZEYNEL_59 zeynel

Favori Kamış:
    O gün ne gerekirse
    En İyi Avı:
    Kofana 58 cm. İstavrit 13 kg 2 kişi tebliğden önce
    Ne kadar güzel yatır kaporayı ben sana motoru gönderreyim diyenler var. Maalesef memleketimizdeki bu tür suçlardan insanlar hakettiği cezayı almıyorlar o yüzdende ortalıkta cirit atıyorlar.
    Teselli olabilecek tek yer Şarköy güzel yerdir. Bizim buraları görmüş olmuşsunuz. Tekrar tekrar geçmiş olsun.