Bu sahtelerin fiyatları baya uygun almak isteyenler olursa fikir olabilir. Birde hangisi daha çok işe yarar sizce? Not: Bir set fiyatı 20 liraymıs
Ben olsam ikincisini seçerdim.. Üçüncü set sanırım 5 santimetrelik.. Birinci setin de albenisi var fakat, ikincisi daha verimli olur gibi...
Yüzüşleri ve boyutları ile ilgili fikrim olmasa da,illa birini seç dersen ikincinin renkleri daha cazip gibi görünüyor...
Daha Evvel Kullandiniz Mi Acaba Dönerek Geliyor Diye Yazmişsiniz,tecrübe Edipte Mi Yazdiniz Acaba Bilgi Verirmisiniz Rica Etsem.
http://www.balikmarketim.com/?urun-35814-DAIWA-SEA-BASS-HUNTER-SB-13S-13-cm-23gr-SUNi-YEM.html Daiwa sea bass hunter (levrek avcısı) öneririm. S modeli (dalmayan modeli) tek parçalı 11 yada 13 cm (tercihen 11 cm) Renk kodları bölgeye avlağa saate göre seçilmeli. Hemen hepi iş yapan renkler.
ben bu sahteleri bedava verseler kullanmam valla 20 tlye 10 adet çeşit çeşit raglou silikon almanı tavsiye ederimm...
Furkan'a katılıyorum. Tarafımdan da denenmiştir. Şu an o seriden üç adet sahtem, iğneleri değerlendirilmek üzere sökülmüş yatıyor.