Elimde rover 128 panic prey gibi iri su üstü sahteler var ama işime yarayacak max 10 cm civarı dog walk tarzı usami puppy walker 100 veya 70 lik Lucky craft sammy duo realis pencil ima skimmer vb Sahtelerin kozmetik olarak renkleri ölmemişsse kozmetik durumu çok önemli değil lakin uygun fiyatlı 2 . el sahteler arıyorum bu yönde yardımcı olabilecek kişilerin mesajlarını bekliyorum.su üstü 5 cm ile 10 cm arası sahte tekliflernize açığım sığ dalarlı sahtelerde tercihimdir.öncelik su üstü olmak üzere.
Şu an bir çok yancı firma isim yapmış modellerin çakmasını üretiyor.bire bir ima pugachev cobra 03 renk 25 lira falan bence direk ondan 1-2 tane al ikinci el kimse iş yapan sahtesini bırakmaz bıraksa işi bitmiştir zaten http://www.karanbalikcilik.com.tr/Effe-Japanese-Snake-90-mm-12-gr-Maket-Balik,PR-6662.html 28 olmuş mağazada daha uygundur büyük ihtimal.
İlginize çok teşekkür ederim.Lakin birde bu imitasyonlar renk olarak benzsede yüzüşleri ve erimleri orjinalleriyle uzaktan yakından alakası yoktur bi çoğunun.Oyüzde usami d.a.m vb markaların su üstü sahteleride var olmadı sıfır olarak onları alacağım bu h.sonu istoçtan 25 tl civarındalar Belli mi olur elinde 2. el iş yapan sahtesini satanda çok oluyor onu dışında bazı sahteler bazı bölgelerde iş yapmıyor belki benim meramda iş yapar ne bilim bi ümit işte bayramdan önce öyle yada böyle birşeyler yapmak gerek 1 adette olsa su üstü candır
Aynen öyle ama alanlar aksiyondan memnun gerek effe olan gerekse zaten duymuşsundur Adanada Reha Tuştaş var birebir oda kopyasını yapıyordu.Dediğin doğru heryerin balığı farklı önce avlak yerini çözmek lazım misal herkesin efsanesi diye ima pugachev cobra 03 aldım sıfır benim mekanda dönüp bakmıyor bile kimsede su üstüne alamıyor.Kışın dahi ya silikon ya normal rapala..Salt skimmer için tavsiyem Aliexpressden Trulinoya sahteler tanesi 3 dolar..işçilik erim aksiyon iğneler orjinalinden farkı yok zaten onuda biliyorsundur. http://www.aliexpress.com/store/pro...2226057823.html?spm=2114.8147860.0.431.6M8O2i Ben levrek ustası değilim ama yardımcı olmak için konuya girdim pek yazan çizende olmadığı için yoksa yazdıklarımı zaten biliyorsundur maksat muhabbet yardımlaşma. Eğer hedef levrek ise kuzey egede Savagear cannibal glow 8 cm bulanık/çamur suda inanılmaz balık aldım tavsiye ederim..Keza yarı bulanık ve güneş olan suda Savagear 4 playshad silver pearl (Beyaz ) özellikle sonbahar levrekleri çok seviyor.Ve Daiwa Duckfin shad kabaningo simli mavi olan bir rengi var bu renge ispendekler atlamıyor ama 1.5 kilo üstü balık atlıyor.Belki rengi yapısı Zarganayı anımsattığı içindir burada 3 kilo balıkların karnı açılınca genelde kefal ile birlik baya zargana çıkıyor. Balık irileştikçe demek ki zargana peşine daha fazla düşüyor.