arkadaşlar ne zaman sabah erken saat de balığa gidecem olsam hayatta uyku tutmuyor. uyumaya çalışsam dahi gözlerimi kapttığımda ertesi gün sanki dev balıklar tutacakmış gibi hislere ve rüyalara kapılıyorum siz de de oluyormu bu ? nasıl yapsam nereye yerleşsem acaba balık gelirmi vs vs derken yola çıkma saati geliyor şimdi olduğu gibi saat 03:30 yolculuk 4:00 da neyse size tatlı uykular inşallah güzel av olur da paylaşırım resimleri...
Aynı durumu ben de yaşamaktayım ve şunu söylemeliyim ki sadece balık değil kara avcılığı yapan çok insanın da yaşadığını duydum gördüm.Bana bu bir içgüdünün sonucu gibi geliyor ama tamamen açıklandığını ve incelendiğini görmedim.Beden kendini ava,aşırı yorgunluk ve atikliğe erken hazırlıyor da bu dinçlik uykuyu bastırıyor sanırım.
Aynen Emreye katılıyorum her sabah okul olsun olmasın (yazında dahil) erkenden kalktığım halde, balığa giderken ( babam kara avcılığıda yapıyor onlada gitçeğim zaman ...) hiç uyumuyormuşum gibi uyuya kalıyorum. Alarmı kurduğum halde uyanamıyorum...
Abi okula giderken 2 de yatar 5 de kalkarım hiç ama hiç abartmıyorum. Balık zamanı beni hep kaldırırlar
Zaten sabah uykusunu yenip ava gidebildiginiz an sizin isiniz bitmistir,artik iflah olmassiniz,sizi kimse kurtaramaz
aynen banada öyle oluyor söz verdiğimiz saatten 1 saat orada oluyorum ama arkadaşları uyandırmak moralimi bozuyor . şimdilik rastgele
av raporu yine uykusuzluğumuzla kaldık ama neyse her zamanki halimiz alıştık. bizimkisi sevdaya dönüşmüş sanırım. avlağa gittik ne alabalık vardı nede başka bi balık nasip bi dahaki sefere