oyle atmaya gerek duymuyorum ... zaten yeteri kadar atiyorum kamışla ve tehlikeli bir atiş şekli bana göre... istanbulda okadar rahat atabilecegin yer yok zaten
Pendulum Casting, buyurun hem de yerli. Sevgili Ersan abimizden. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=37109&highlight=cakometti
bu atışı boğazda deneyecek ilk arkadaşı tüm kanallar haber yapar ' kendi dahil 4 kişiyi iğnelere dizdi!'
10.01.2011 Akşam haberleriyle karşınızdayız ; İstanbulun çeşitli noktalarında balık tutan vatandaşlar bugün inanılması güç kazalar yaşadı. Bir internet sitesinden edinildiği öğrenilen yeni atış tekniğiyle avrupa yakasında 10 aracın ön camı, 50 kişinin kafası paramparça oldu. Anadolu yakasında da durum değişmedi özellikle 1 kişinin kafasını yarmakla suçlanan avcı, yaralının akrabaları tarafından hastanelik edildi... geleceği görmek ....
bu atışı boğaz da yapacak ve hayatta kalacak bir yiğit tanımıyorum levye ve bilumum aletlerle kovalarlar paylaşım için teşekkürler
ne zaman olmuş?? nerde?? gerçekmi yavff kalabalık yerlerde denenmemeli bence çok tehlikeli normalde bazen makinanın teli atarken kapanıveriyor haydeee çifte telli
zaten videonun başında adamın kafasındaki dikişi gördünüz mü? boş alanda bile kazalar olabiliyor demek ki.
bunu deneme sevdasi umarim herkesi sardigi gibi bir kabus dusundumde bir an . Sanirim belediye tum bogazi seritlerle cevirip dikkat av sahasidir baretsiz girilmez gibi ikaz onlemleri alir.
Aman Abi beee Saka yapiyor arkadas Hemende inaniverdin Bende ilk denemelerimde ( bos ve genis bir plajda) kotu tecrubeler yasamistim bununla ilgili burada Rastgele...
Bu arada tesekkurler paylasim icin. Daha once Cakometti Ersan Abi de kendi cektigi video yu paylasmisti bununla ilgili. Her iki paylasimda cok iyi. Rastgele...
Güzel paylaşım arkadasım teşekkür ederim. Herkes İstanbulda ve boğazda yapmıyor amatör balıkçılığı. Atış esnasındaki teknik bilgiler falan hepsi çok güzel eline emeğine sağlık..
Bu elemanı daha önce seyretmiştim tek kelime ile "tırt". O attığı mesafelere biz elimizdeki malzemeler ile zaten atıyoruz. Bi de ders vermiş lavuk yok şu şöyle, bu böyle diye.
videonun başındaki kırık kafa güzel olmuş.. Haa atışdaki taktik, yöntem, estetik güzel o ayrı konu.. denildiği gibi; 3-5 metre daha az gitmiş sorun değil..