Siz değerli balık sevdalılarına profesyonel uzun ömürlü bir tekne sunsak ve bu tekne mesafe sınırı olmadan full çalışır modda en az 7 saat dayansa ışıkları rengi çok güzel olsa bu tekne ile hem eğlence hem balık yakalamanın tadını çıkarsanız nasıl olurdu? ve bu tekne fiyat olarak kalite olarak sizlerin olsa nasıl olurdu? uzun yıllar üzerinde çalıştığımız bu sistem tamamen sorunsuz çalışmaktadır herşeyi ile kendi imalatımızdır devre kalıp kumanda dizayn eşi benzeri bulunmamaktadır yüzerken tam bir balans ve sessizlik üzerine imal edilmiştir su alma sorunu kesinlikle hiç bir şekilde yoktur. daha fazla detayı ileri günlerce sizlerle paylaşacağız. şimdilik sizlere fotoğraflarını yaplaşıyorum
Güzel ve yaratıcı bir çalışma olsa gerek. Ne var ki aklıma takılan şudur ? Bu veya benzeri bir tekneyi denizde 100-150 m. açığa sürdük. Olacak bu ya, 3-5 kiloluk ve hatta çok daha büyük bir Sarıkuyruk, Akya binerse halimiz nice olur ? Bu durumda gemiyi korsanlara kaçırtıp, arkasından bakakalmayalım. Ama, yemleme ve takımı açığa bırakma açısından bence uygun gibi durur. Gelişimlerinizi izliyor olacağım.:thumb:
Tekneler de maket adalar da harika. Bayıldım... Uzaktan kumandanın menzili ne kadar olabilir acaba? Bu tekne takımı kıyıdan açığa ulaştırmada çok avantajlı olabilir..
Bahçede bu tarz süs havuzu yaparsak içinde tekne yüzdürmek harika bir fikir. Balık yakalamak için ise gereksiz bir yöntem bence. Kumandalı tekne gidecek balığı yakalayıp gelecek!!!
Ilginiz icin tesekkurler arklar mesafe siniri bulunmamak tadir guclu motorlari sayesinde 5 kilo baligi rahar getirir kiyiya birakma 1km bile birakir daha buyuk balik icin samandira ile sirti oneriyoruz balik onun catlayin rahatlikla kiyiya cekersiniz jarz ve su alma mesafe sorunu yoktur detayi aksesuarlari herseyi daha net paylasacagiz stok suan 250 adet mevcuttur kumanda uretimi tamamlamak uzereyiz saygilar dilerim sorularinizi yanitlamak keyif duyacagim.
Ticari durumların forum ortamında paylaşılması yönüyle konuyu site yönetimi ile paylaşmanızı öneririm.
Makul bir fiyatı olmalı ki herhangi bir şekilde tekneyi kaybedersek ah vah etmeyelim. Şamandıralı sırtı çok mantıklı. Balığın uyguladığı dikey kuvveti karşılayıp teknenin yükünü oldukça hafifletecektir. Biyologlar 5 metrelik köpek balıklarını bu şekilde yakalıyorlar. Forum adminleri çoğumuzun merak ettiği bu ürünün tanıtımına bir şans vermeliler bence .
bu tekne işine bir ara fena kafayı takmıştım fakat istediğim gibi bulamadım kimisinde mesafe sorunu kimisinde şarj kısalığı vb. sorunlar bu tekneyle balık olayında asla tekneye misina bağlayıpda avlanmam cünkü bir zevk vereceğini insanı tatmin edeceğini düşünmüyorum yanlız caparili ve yemli takımları 200 300 metre ileriye taşıyıp bıraksa inanın şampiyon benim umarım fiyatı alabileceğimiz seviyelerde olurda alırız ucuk rakamlarsa oltayla güreşmeye devam yinede şarj mesafe sorunu olmayan güçlü bir tekne yaptığınız için vede yerli olduğu için sizi gönülden tebrikederim başarılarınızın devamını dilerim
çok fazla matematik yapmaya gerek yok, 5 kg lik bir balığı çekmek için, tekne ağırlığının ortalama 5 kg civarında olması gerekir diye düşünüyorum. fotograflarda tekneler ufak gibi gözüküyor ama cocuklar ile çekilen fotoda tekne uzunluklarının yaklaşık 90cm gibi. 2.4 ghz alıcı/verici koysanız bile yaklaşık 700/800 metre menzillere ulaşbilirsiniz ama 300 metreden sonra kontrol edilebileceğini düşünmüyorum. daha fazla açıklığa gitmeyede gerek yok zaten. 90/100 cm uzunluk 200 metre menzil için ideal bir ölçü. daha üst uzaklıklara ulaşmak için mesafe oranında modelin büyütülmesi gerekir. çift motor var, pil süresini 7 saat gibi hesapladıysanız devri düşük ve brushless motor düşünüyorsunuz. teknik olarakta bilgi verebilirseniz memnun olurum.
Bende seni bekliyordum Hakan. Daha önce de çok konuşmuştuk bu konuyu. Böyle sınırsız mesafe ve 7 saat çalışma süresi, 5 kiloluk balığı çekme vs.. denince bana da pek akla yatkın görünmedi. Daha fazla bilgi beklemekle beraber. Diyelim ki aldık, teknelerin ne gibi bir garantisi olacak? İlk kullanımda battı diyelim??? Ne olacak? İstediğimiz mesafeye gitti ama geri dönmedi, dönemedi, bir şekilde verdiğiniz taahhütte çıkmadı, ne yapacağız? Kumandası falan bozulursa, yedek parça vs. durumu varmıdır? En önemlisi fiyatı nedir? 250 adet stok yaptığınıza göre, bu durumda ciddi bir çalışma falan yapmışsınızdır. Çalışma videoları falan vardır mutlaka? Süs havuzunda değil de denizde çekilmiş bir görüntü yüklerseniz iyi olur.
abi batma konusuna gelicek olursak bu tür modellerin dalgadan etkilenmesi yada balık aldığında etkilenmesi aynı büyük tekneler gibi, dalgayı yada kuvveti yandan alırsa bunlar ters döner bunu söylebilirim. ama anladığım kadarıyla sırtı şeklinde avlanma metodu düşünülmüş bu durumda balığın özellikle levrek ve lüfer gibi balıkların model için korkulu rüyası olduğunu söylebilirim. abi bu teknede ne nasıl olur hayal edemiyorum ama ben olsam şöyle bir özellikte eklerdim ki zaten güvenlik için böyle bir özellik şart, teknenin arkadasına yemi yada zokayı taktınız bırakın balığı, dipte bir yere takıldığını düşünün ve tekne ne ileri nede geri oynuyor ne yapılacak tekne açıkta öylece patinaj mı çekecek, bir kanal daha ilave edip, balık yakalandığı zaman yada dibe takıldığı zaman misinayı boşaltacak yada yemli takımı istinilen mesaefeye bırakacak bir özellik olmalı, böylece; hem güvenlik için hemde trofe avlarındada kulllanılabilir bir model hali alacaktır. tabi pc başında bunları yazmak kolay, beyfendinin yapmış olduğu emeklerede saygısızlık etmek istemiyorum. güzel bir çalışma yapmış belkide güzel sonuçlar alınacak, sanırım buraya küçük bir bilgi mahiyetinde yazmış, detaylar ve kullanma yöntemleri ile iligide konulara zaman içinde değinecektir. yeteri kadar bilgi olmadığı için bizde kendi kendimize debelenip duruyoruz. tekrar söylemek istiyorum. beyfendinin yaptığı çalışma çok güzel belkide tatlı su avlarında mükemmel bir sonuç verir. elinize emeğinize sağlık.
Tavsiye ve görüşlerin için teşekkür ediyorum arkadaşım çalışmamızdaki sistemde arka kısımda misina makarası mevcut 200 mt misina salma toplama yapabilirsiniz güclü bir motor var ve sarma toplama sorunu yok kafanızdaki tüm eksikleri siliniz sorunsuz bir sistem söz konusu. Farklı aparat ile kendiniz motor kısmına el sarmalı makina bile monte edebilecek alan mevcut kıbrıs ekmekli, Dip kurşunlu,zargana topu, 3lü 2'li sırtı tekniği yapabilirsiniz frekanstan cıktığında sinyan kaybetdiğinde güvenlik mevcut kafanız hiç bir şüphe olmasın onları daha sonra paylaşacağız tüm detayları ile çalışmamız suan devam etmekte teknik olarak sizlerede yardımcı olacağız güvenlik açısından.
engin bey cok iddalısınız, tarif ettiklerinizden yola cıkarsak süper bir makina bu fakat ne zaman detay verirsiniz fiyat teknik özellik felan gibi
büyük balık vurursa Bu sistemi gölde alabalık avında denemiştim.Teknemiz hem çok seri idi hemde çok ses yapıyordu dolasıyla verim alamadık.Yalnız uzaktan kumanda mesfesini aşmaması içiin tekneye antenine misina bağladık.Dolasıyla iribalık vuruncada misina ile çekme şansınız olur.
anladığım kadarıyla bu tekneden kıyıdan hiç bir ilave olmadan direkt tekne ile balık tutma olayı göz önüne alınarak tasarlanmış, dolayısıyla takılsa bile yaklaşık 200 metre açıkta olsa bile teknenin misina boşaltarak kıyıya gelmesi hiç sorun olmaz, yukırada belirttiğiniz üzere sinyal kayıplarına değinmek istiyorum. konuya hakim olmayan arkadaşlara açıklama niteliğindedir yanlış anlaşılmasın. fm ve dsm frekanslı alıcı vericilerde sinyal kaybı yaşandığı zaman alıcıya ulaşan son komutlar kilitli kalır ve o şekilde yoluna devam eder, bunlara güvenlik amacıyla failsafe takıır ve bu failsafede güvenlik için bir konut tanımlar, frekanstan çıktığı zaman güvenlik komutu ne tanımlanmışsa teknede o komutu alır muhtemelen stop konumuna gelecektir. bu durumda arkadaşlar tekne frekanstan çıktığı zaman muhtemelen yüzüp tekneyi almanız icap edecekki allahtan failsafe var yoksa denizleri aşmak gerekebilirdi. çok iyi birşey.