evet yeni üye oldum siteye ....ama balıkdenince deniz denince durur kan dolaşımım vede ruhum bir sevda ama gel görki iş güç elvermiyor olta alıp kovanıda alıp böylee masmavi deniz de keyff etmeyee...antalyadan katılıyormm burda da var etkinlıkler ama arkadaşım olmadığı için gidemiyorum...
Merhabalar. İlyas Bey merhabalalar, mesajınızı buraya taşıdım. diğer dostlarımızda sizi tanısınlar. Ailemize hoş geldiniz. Üzüntü duyduğunuz konunun ne kadar kısa zamanda sevince dönüşeceğinizi bu sıcak ve samimi ortamda sizde göreceksiniz.
ah be İlyas kardeşim bende bekliyorum denize uzak bir yerden katılıyorsun sandım Antalya da olupta denizin kenarında olupta balığa denize hasret kalır mı insan ? kıyıdan olta atsan boş zamanlarında kafi o zevki tatmak için E tabiki aramızada hoşgeldin
selam kardeşim,valla ben de 1 aydır gidemiyorum balığa bu aralar ne çıkıyo bilen varsa yazsın antalyalı dostlar,konyaaltına gitsem diyorum sabah üşeniyorum palamut mu çıkıyo acaba,rapala da iş yapmaz artık eskisi gibi sanırım
Ben de ne oldu dedim başlığı görünce Allah Allaaaaahhhhhh Aramıza hoş geldin İlyas kardeş, bu kadar üzülme Rastgelsin
hoşgeldin ilyas sitemizde antalyalı kaynıyor balığa çıkacaksan büyüklimana gel yardımcı olurum genelde tek çıkıyorum ama sana bi kıyak yaparız artık
hoş geldin ilyas sıkma canını antalyalı bol burda bir kaç gün siteye takıl istemediğin kadar antalyalı balıkcı tanıyacaksın üzme kendini bu kadar