Uzunca bi aradan sonra herkese merhaba 06.01.2011 tarihinde yapmış olduğum avdan biraz bahsedip hemen fotolara geçmek istiyorum. Aynı gün içinde 1 kg olan rekorumu 3 kez kırdım.Babamla ufak bi yolculuğun sonunda avlak yerimize gelmiştik.Kendime yer şeçtikten sonra hemen takımları hazırlayıp suyla buluşturdum.Birkaç denemeden sonra babam dolaşıcam deyip yanımdan ayrıldı herhalde avın sonunda başına gelecekleri bilse hiçbiryere gitmezdi.Ben biraz mutsuzcana beklerken bir saldırı hissettim aynen tasma ve balık çantada keyfim azcık yerine gelmişti tekrar yemleyip bi daha aynı yere attım ve bi tık bi tasma aynen 3 balık daha çantada.Bu arada babamda boş durmadı bi tanede o çekti ve daha ilerilere gidicem deyip gözden kayboldu.Ben oltam suda yemli beklerken derinlere dalmışım balığın beni uyandırmasıyla kendime geldim uzun zaman bekleyince insan derinlere dalıyo neyse yemleyip başka bi yere attım ve yine saldırı oltayı biraz salıp bi tasma aman allahım oda ne benim kamış adeta ikiye katlandı dedim olum kendine gel aşadaki arkadaş ayıp etmemiş atlamış yemine sende onu misafir etmelisin dedim ve başladım mücadeleye ama kerata illa yol istiyo açtım kalamayı özlemişim cırrr sesini doyasıya dinledim çek bırak çek bırak iyice yordum yardım edicek kimsede yok yanımda mecburen kendim çıkarıcam dikkatli olup yawaş hareketlerle çıkardım 1kg 650 gr lık balığı doyasıya baktıktan sonra aynen çantaya oltayı tekrar yemleyip attım aynı yere daha atar atmaz komşusuda ordaymış bi tasmada ona ve o ses cırrr çek bırak çek bırak aynen kenarda 1 kg 700 gr keyfim tavan yapmış durumda yerime sığamıyorum tekrar yemlelip attım oltayı az bekledikten sonra bi saldırı çekmemle balık sudan dışarı fırladı selamı çakıp aynen suya tahminen 300 gr vardı dedim iyiki kaçtın eskiden olsa vah tüh neden kaçırdım derdim ama şimdi senlemi uğraşıcam dedim iyiki gittin demekki büyük balık yakalayınca böle oluyo tekarar attım bi tane daha kerata yakaladım derken son bi kez daha atim dedim iyiki atmışım çok cılış vuruş almama rağmen tasmadan sonra kendime geldim küçük sandığım balık bi türlü gül yüzünü göstermiyordu ve o dinlendirici müzik cırrrr baya bi mücadelenin sonunda onuda karaya çıkarmayı başardım gelen tam 1 kg 900 gr lık yeni rekorumdu nerdeyse göklerde dolaşıyordum babam gelsede gitsek artık derken çıkageldi zaten havada kararmaya başlamıştı bu sebebden dolayı ava son noktayı baya kalınca koymuş bulundum.Babamıda azcuk kızdırmayı unutmadım tabi 2 tane balığı iyice poşetin diplerine saklayıp bi tanesinin gül yüzünü dışarı verdim karşıdan gelirken bana bi yardım et bunaların hangisi büyük hangisi küçük seçemedim dedim ilk balığı görünce bi şaşırdı bu ne ya böle dedi bi asıldı ötekilerden arkasından dökülüverince bi sessizlik ardından bunlar ne len böle senmi tuttun bunları vay gidi acemi vay deyip kendini kamufile etmeye çalıştı ama ben yemedim tabi beraber sevinçle hüzünü paylaşitık avımıza mutlu sonu koyduk. Herkese daha büyükleri ve daha çok gelmesi dileğimle fotolara geçelim. avlak yerinden bi görüntü hava kararmasına az kaldığı için bi fotoğraf çektik sağdan sola ben babam ve ismail abim o kadar ısrar etmeme rağmen gelmeyip pişman olan ismail abim durumu fotoğraf çektirip kurtarmaya çalıştı bu hareketi hep sazancılar yapcak değil ya toplamdan bi görüntü küçüklerin 2 tanesi babama aittir benim tuttuklarım en üstteki 1.900 sağdaki 1.650 soldaki 1.700 ve mutlu son herkese rastgele...
Bunlar bir harika İbrahim,kutlarım sizi.Böyle büyük alabalıkların sularımızda çıkmasına şaşırdım ve sevindim.Ama en son resim daha bir harika Güzel avların devamını dilerim...
Maasallaaaaah! Ne guzel alalar onlar oyle koca koca. En son resimi gordugumde agzim sulandi resmen Cunku ac zamanima denk geldi En guzel gorunen resim oooooooooo Yerim ben onu Rastgele
maşallah ne güzel parlıyorlar öyle bereketli güzel bir gün olmuş tebrik ederim birde balıklar dan ziyade,o 3 lü kareyi kıskanmadım desem ayıp etmiş olmam herhalde ben hiç böyle kare kuramadım balığı yerler yemesinede benden başka tutan yok ailede
maşallah maşallah maşallah.... ne kadar güzel ya, allah nazardan saklasın... beyamcayı ve seni canı gönülden tebrik ediyorum... alabalığın kiloluk boyutlara ulaştığını gerçekten bilmiyordum.... tepsinin dizaynını kim yaptıysa onunda ellerinden öpüyorum.. yemede yanında yat ancak buna denir vesselam.. helal ve hoş olur inşallah...
tebrik ederim, gerçekten muhteşem balıklar yakalamışsınız... akarsularımızdan böyle güzellikte büyük balıkların çıktığını görmek çok sevindirici, demek ki av yaptığınız akarsuyun ve balıkların sağlığı gayet iyi, umarım bundan sonra da hep böyle devam eder...