SEVGİLİ BALIK AVI.NET SAKİNLERİ uzun bir aradan sonra tekrar yuvaya dönüş yaptım geçen bu zaman zarfı içerisinde uzun keşifler ve seyir yaptım beni forumlardan takip eden çoğu üyeler beni bilirler verdiğim mücadeleler ve neticesinde kazınılan bir çok baraj ve bu sulardaki yaşamları doğaya kazandırmanın sevinciyle huzurlu ve sakin bir yaşam sürdürmekteyim eylül 2010 dan itibaren sitede pekte aktif olmadım bu zaman zarfı içerisinde bilindiği gibi iç anadolunun kırsallarında bulunduğumuz süre hala aktif olarak sürdürdüğümüz görevimizin başındayız belkide tanıyanlarınız bunca zamandır nerdesiniz diyenleriniz olabilir kısa aralıklar içerisinde sürekli olarak yurd dışına gittim daha doğrusu bulgaristana burada görev yapan milli park sorumlusu bir abimizle vakit geçirdim yapılan avlak bölgeleri ve av sahaları hakkında aldığım bilgiler balık avları ve avlak zamanları hakkında bilgileri toplayıp burdaki baraj ve göllerde nasıl bir yol çizebileceğim hakkında bir seyir takip ettim ama bunların dışında da beni etkileyen bir kaç spor aktiviteleri olmadı deyil örneyin kara avcılığı ve bununla gelen doğa sporları offf road gibi aktiviteler çok etkiledi çook değişik yöntemlerle balıkların tutulduğu daha doğrusu sınırları zorladıkları bir balık avına şait oldum sadece tutmak için deyil acaba tutulurmu diye değişik ilgi çekici bir okadarda zevkli yöntemleri sizlerle paylaşmak istiyorum örnek olarak uçurtmayla balık yakalama yöntemi uzaktan kumanda ile yönlendirilen tekne ve helikopterlerle yapılan balık avları çok ilgimi çekti ve bu kullanılan ekipmanlarda %75 oranında başarı kaydedilmesi mükemmel bir durum gibi görünüyor bir okadar zevkli ve bir okadar çocukluğunu yaşatan yeni bir spor dalı bu yüzden birazdan fazla etkilenerek bende bu sporları birleştirmek ve bu yoolarda beni taşıya bilecek bir araç aldım bu aralar bol bol geziyor ve üzerinde emeğimiz olan baraj ve göllerde duraklayıp keyfi sefa içerisinde gözlem yapmaktayım bunlarla ilgili fotoları yükleyip sizlerin beğenisine en kısa süre içerisinde sunacağım saygı ve sevgilerimle
Okay bey öncelikle hoşgeldiniz, Bende diğer arkadaşlarımız gibi göndereceğiniz fotoğraf ve raporları merakla bekliyor olacağım. Eski konularınızdan baktım Aksaray civarı göller için yaptıklarınızı okudum tekrar hoşgeldniz Rastgele.
Tekrar hoşgeldin Okay Bulgaristanın nerelerine gittin bakem anlaşılan iyi bir arşiv oluşturmuşsun merakla bekliyorum