Selamlar balıkavı ailesi. Geçtiğimiz hafta bizim emektar sandalla yolları ayırınca kıyı balıkçılığına dönüşüm nasıl olacak diye düşünüyordum. İki yıldan beri kıyıdan sadece birkez zargana ya atmıştım çünkü. Allah yüzümü kara çıkarmadı. Çok üşüdüm dondum ama buna değer bence. Kıyı balıkçılığına dönüş resmini ve video sunu gördüğünüz lüfer ve resmini çekmeyi unuttuğum 1 vatoz 1 eşşek istavriti ile son buldu. Vatoz küçük olduğu ve ne şekilde tüketileceği hakkında bilgim olmadığı için geriye iade edildi. Resimler cep telefonu ile çekildiğinden çok net değil. İdare edin artık. Herkeze rasgele.
maşallah maşallah kıyıdan da avlarınızın güzeel geçemesi dileklerimle ayrıca vatozu bende devamlı salıyorum bildiğim kadarı ile yenmiyor )
Vatos balığının derisini yüzüp kuyruk yağıyla karıştırıp köfte yapıyorlarmış.Ben yemedim ama yiyenler memnun.
. Zeynel Kardeşim. Avlanmak heleki Kıyıdan olta sallamak , sonunda balık yakalamak ki O balık denizlerin sultanı Lüfer ise. Offf yukarıdaki uzun oldu. Zeynel tebrikler kardeşim. Başarılarımızın devamını diliyor Kayıksız Balıkçılar grup başkanı olarak Aramıza hoş geldin diyorum.
Teşekkürler hepimize en iyi avlar rasgelsin. Abi çok ağır olur be ramazanda yeni bişey öğrenmiş oldum. Teşekkürler. Teşekkürler abi. Yeniyomuş ama geç oldu. Neyse büyüsünde öyle tutalım onu
Abi teşekkür ederim. Bu akşam olmadı be şanssızlık var dı üzerimizde birdahakine inşallah. Görüşmüş olduk. Amcalarla tanışmış olduk. Hepsi de birer kurt haa. Neyse abi akşam ki org. için rapor olurmu olmaz mı bilmem ama en azından gerçekleşen org. lara falan yazmıyacakmısınız. Teşekkürler abi. Nasılsınız görüşmeyeli. Beni aranıza aldığınız için sağolun. Kendimi bir boşlukta hissediyordum. Teşekkürler abi.
iyilik zeynel Sabırsızlıkla 21 ri bekliyorum özkan nöbetten o saatte çıkacak ve aynen avlağımızda sazan ve alabalıktayızzzzzzzzz