uzun zaman oldu...

Konu, 'Tekneden Balık Avcılığı' kısmında mehmetozbodur tarafından paylaşıldı.

1. mehmetozbodur

mehmetozbodur mehmet

Favori Kamış:
    olta, bot
    En İyi Avı:
    700gr çupra. 1 kg levrek
    herkeze selamlar. dedim ya uzun süre oldu hem balıklardan hemde sizlerden ayrılalı. kasım ayında botu ve motoru çaldırdıktan sonra epey bi ara verdik istemeden. ama neyseki ayrılığın sonuna geldik artık arasıra bir problem olmazsa sezonu açmış bulunuyoruz. umarım daha sık görüşücez. 3 haftadır ertelenen avı nihayet bu hafta gerçekleştirdik. 5 arkadaş sabah 05:00 de buluşup kaptanıda aldıktan sonra küçük bir kahvaltı faslı ve saat 06:00 gibi yolculuk başladı.

hava gayet güzel 1-3 rüzgar vardı. hatta o da yoktu...

güneşin doğuşu muhteşemdi... özlemişim valla bu görüntüyü...

amacımız sabah suyunda uskumru, kolyoz yakalamaktı. ilk önce çapari denemeleri yaptık ama olmadı. bizde yanımızda getirdiğimiz donmuş hamsi ve zokayla şansımızı denedik. 5 kişi ve kaptanla beraber çoğunluğu kopez olmak üzere toplamda 15 tane uskumru yakaladık. 8-10 kg kadarda kopez yakaladık.öğleden sonra yer değiştirip mercan da şansımızı denemek istedik ama hem limitimizi doldurduğumuz için hemde havanın biraz esmeye başlaması yüzünden erken bıraktık avı. biraz daha büyümeleri için zaman tanıdık kendilerine:)

şu balığı çekmenin keyfi bir başka oluyor valla. bana deniz ana 3 tane verdi bu güzelliklerden:)

eve dönüş yolunda hepimiz enerjimizi tüketmiştik. eee balığa çıkıcaz diye uyku uyumadıkki:D yok olta hazırla yok şu eksik olmasın bunu da ekleyelim derken 1-2 saatlik uykuyla gittik.

bunlarda benim payıma düşen arkadaşlar ve ben. haaa bu arada uskumru hani 3 taneydi derseniz birini sayı eşit olsun diye paylaştık haberiniz ola...

yer: güzelbahçe açıkları
    yem: sülünez ve hamsi ( mamun da vardı ama yüzüne pek bakmadılar:D)
    olta: zoka ve klasik 3lü dip oltası ama orta suda avlanıldı.

herkeze tekrardan selamlar kalın sağlıcakla...

2. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Mehmet tebrikler, harika bir av çıkarmışsınız. Tüm ekibi kutlarım. Daha güzel ve tadında avlar sizlerin olsun kardeşim. :)

Motor ve botunuzun çalınmasına üzüldüm. :eek:

3. mehmetozbodur

mehmetozbodur mehmet

Favori Kamış:
    olta, bot
    En İyi Avı:
    700gr çupra. 1 kg levrek
    sağol nuri abicim. daha güzelleri sizlerin olsun...

bot ve motora bizde çok üzüldük. sağlık olsun napalım...

4. saitcan

saitcan İSMAİL

Favori Kamış:
    el oltası
    En İyi Avı:
    850 gr mercan 700 gr çupra .
    mehmet kardeşim ellerine ve yüreğine sağlık.uzun zaman oldu gerçekten sitede görunmeyeli.bende memet balıkçılığı bıraktı galiba diyordum:D tamda.kardeşim motor ve bot için geçmiş olsun.

5. Huseyin Alp Arslan

Huseyin Alp Arslan Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    olta ve oltadan baska hic bir sey
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Ohh Bee! Diyeyim..:)

Soyle amator gibi amatorlerin guzel calismalari gelmiyor mu..Sevincten kuduruyorum.:)

Iclerine sadece baligi degil, kendilerini koymuslar, ruhlarini koymuslar, estetiklerini koymuslar... Fotograflar harika...Dogayi, Memleketimin onlarin gozunden gordukleri guzelliklerini gorebiliyorum...Amator icin balik sevdasinin ne oldugunu soluyabiliyorum...Satir aralarinda limitere duyulan saygiyi, korumaci bakis acisini sindirmisligi, samimiyetle paylasilan avla arkadasliga , dostluga verilen onemi izlemekse ayri bir tad.

Muhtesem paylasim... Tesekkurler Mehmet... Sen ve arkadaslarin da muhtesemsiniz... Bize dunyanizi actiginiz icin sag olun...;)

Dahasina rast gelsin.Saglicakla kalin...:)

6. point.shot

point.shot rıfat kayar

Favori Kamış:
    Spro Precision Hot Spin 210 cm 5-15 gr
    Favori Makine:
    Shimano Stradic 3000FI
    En İyi Avı:
    Anadolu Alası Gökkuşağı 63cm
    Mehmet Bey bu ne güzellik böyle, manzarası en usta ressamın tablolarından daha zengin ve güzel, balıkları ve avı denizden çıkmış eski bir korsan hazinesi kadar kıymetli ve bereketli, paylaşım ve dostuklar aynı olması gerektiği gibi ve limit hassasiyetleri hepimizin ortak vicdanlarının göstergesi.

O özlediğiniz avlara ve sulara yeniden kavuşmanızı tebrik ediyorum. Daha nicelerine defalarca rasgele..

7. fixahmet

fixahmet AHMET

Favori Kamış:
    Daiwa msp 270
    Favori Makine:
    Ryobi ecusima 4000vi
    En İyi Avı:
    sazan 5150 gr
    tebrikler efendim. güzel bir gün ve av olmuş.

8. emrah_şen

emrah_şen mercan_amca

Favori Kamış:
    bilmem ki :)
    En İyi Avı:
    tabiki hastalık :)
    Gerçekten güzeL AV oLmuş Tebrikler...

9. mehmetozbodur

mehmetozbodur mehmet

Favori Kamış:
    olta, bot
    En İyi Avı:
    700gr çupra. 1 kg levrek
    sağol abicim daha iyisi sizlerin olsun. valla balığı neredeyse bırakıyorduk direkten döndük...:D

hüseyin abicim güzel dileklerin ve şahane yorumun için teşekkür ederim. sizin gibi ustalardan böyle iltifatlar almak çok güzel bir duygu. biz bunları sizlerden öğrendik.
    sende sağlıcakla kal abicim...

rıfatcım çok teşekkür ederim sanada şiir gibi yazmışsın valla. dedim ya daha iyileri sizlerin olsun...

balığı tutmak kadar bu paylaşmalarda çok zevk veriyor bana. balığa gittik geldik 2 gün geçti bu yazışmalar sayesinde hala aynı duyguyu yaşıyoruz. iyiki varsınız...

10. mehmetozbodur

mehmetozbodur mehmet

Favori Kamış:
    olta, bot
    En İyi Avı:
    700gr çupra. 1 kg levrek
    sağol ahmetcim teşekkürler...

gerçekten sanada TEŞEKKÜRLER emrah daha iyisi sizlerin olsun...

11. emrah_şen

emrah_şen mercan_amca

Favori Kamış:
    bilmem ki :)
    En İyi Avı:
    tabiki hastalık :)

inşllah abilerimiz :) en kısa zamanda da bence tekne turu düzenlesek iyi olur izmirli dostlarımızla ve abilerimzle ... :)

12. simendifer

simendifer Sennur

Uzun zaman olmuş ama değmiş Mehmet, güzel balıklar almışsınız. :) Bundan sonra daha da bereketli avların olur inşallah, keyifli raporlarını görürüz. :) Dahasına rast gelsin...

13. jigging

jigging Caner

Favori Kamış:
    Penn spinfisher surf & Lineaeffe sorrento & Lucky Craft ESG II
    Favori Makine:
    Penn Surfmaster 750 & Shimano Ultegra XTB & Exage 4000fa & shimano twinpower 4000xg
    En İyi Avı:
    seni meraklı, hadi ordan... nazar değdireceksin..
    Mehmet çok güzel bir av olmuş tebrik ederim :)

Sana ve arkadaşlarına bu güzel görüntüleri bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim, daha iyilerine inşallah :)

14. mehmetozbodur

mehmetozbodur mehmet

Favori Kamış:
    olta, bot
    En İyi Avı:
    700gr çupra. 1 kg levrek
    doğru söylüyon valla ama yoğun iş temposu beni çok zorluyor. balığa anca ayda bir falan fırsat bulabiliyorum. ama fırsat bulursam seve seve aranıza katılırım. umarım en kısa sürede böyle birşey yaparız. kısmet...

teşekkürler sennur valla epey oldu. fırsat buldukça göndericez artık bişeyler...

asıl ben teşekkür ederim. daha iyisi sizlerin olsun...