Arkadaşlar neredeyse bir yıldır siteye giremedim.Hepinizi gerçekten çok özledim.Bir çok yeni arkadaşlar gelmiş.Çok şey kaçırmışım.Bu kadar aktifken neden bir yıldır ara verdim.Ne siz sorun ne ben söyleyim.Artık eski günlerdeki gibi aranızda olmaya gayret edeceğim.
vay barış abim hakikatten epeydir görmemiştik seni buralarda. gerçi benide pek gören yok ya neyse. tekrar hoşgeldin abicim yine eskisi gibi....
Sevgili Halil tekrar hoş geldin. Umarım geçen zaman içerisinde boş durmadın ve bizlere güzel raporların vardır. Aksi halde cezalısın ona göre.
yav Barış kardeş sen nerelerdesin diyeceğim ama diyemiyorum, çünki sormayın demişsin kardeşim hoş geldin sefalar getirdin varmı balıklardan bir haber botla aran nasıl gidiyor hakkını verebiliyormusun bak hakkını veremiyorsan bana gönderde botun hakkını verelim zavallı rutubetli ortamlarda çürüyüp gitmesin
Evet Barış nerdesin harbiden... Ben siteye ilk üye olduğumda ilk seninle forumda muhabbet ettiğimi hatırlıyorum... Olmuş bayağa... Tekrar hoşgeldin...