selam dostlar,uzun zaman oldu rapor yazmayalı zira eli boş dönünce insanın canı bayağı sıkılıyor marmariste atçek ile aldığım levreklerden sonra uzun zamandır tık yok...ne levrek ne baracuda ne de palaska en son 1.7 kg levrek aldım ona da bayağı olmuştu dün avlağa gittiğimde önce silikon ile denemelere başladım tam 3 vuruş aldım ve silikonu yedirdim hangi şanslı idi bilmem ama indirdi midesine silikonu akıllı sonra rapala maxrap ile devam etmeliyim diye düşündüm ,çünkü hava kararmaya başlamıştı tam baracuda zamanı idi ...sanırım 4 yada 5. atışımda o sesss cırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ve hiç bitmesin istediğim o an,hem bir an önce kıyıya çıkarma heyecanı hemde biraz daha uğraşmak istemek çok sağlam çekti yalan yok ama beklediğim kadar büyük değildi 1 kilo civarı gelen bu baracuda ile ağzım kulaklarımda evin yolunu tuttum Uploaded with ImageShack.us
Tebrik ederim.FAYU yine yaptı yapacağınıbu gün bi fırsat yakalamıştım ama son dakika ters giden durumlardan dolayı ne yazıkki gidemedim.en kısa zamanda taze bir rapor ben de sunarım inşallah
aslında iş maxrap ta değil. geçen sene saros dan her türlü yem ile çok daha irilerini aldım. çok hırçın ve tutması zevkli bir balık. özellikle dipten ağır çekilen kaşıklara çok iyi tepki veriyorlar.
Haklısın üstadım genelde bölgeye göre çeşitlilik gösteriyor.antalya da fayu çok iyi randıman veriyor.
aslında yalancıboğaz diplerinde çok güzel levrekler olur oraları deneyin derim.en kötü ihtimal hiç olmadı hisarönü boğazında kesin levrek alırsınız.benim buralarda levreği kodunsa bulidk
yalancı boğazdan biçok kere levrek aldım,en büyük aldığım 3.3 kg geldi...hisarönünde hangi bölgeden levrek yapar ?