Evet, uzunca bir aradan sonra bütün herkese merhaba.Uzun zamandır gerek iş, gerekse ailevi nedenlerden dolayı hem balıktan hem de sizlerden uzak kaldım.Ama fırsat buldukça her ne kadar iştirak edemesem de değerli yazılarınızı okudum.Nihayet bu haftasonu 2 gün vaktim var ve ben eşimle kıyıdan günübirlik gidip gelebileceğim bir yer arıyorum.Hedef balık tabiki çupra,mırmır ve levrek, ama kısmet bu.Var mı acaba İzmir'li dostlardan bana yer önerebilecek birisi.Gecen sene birkaç kez gittiğim Crown Plaza'nın ilerisi aslında fena değil diye düşünüyorum.Geçen sene oradan iyi Mırmır almıştım.Ya da Çeşme Dalyan limanı, orası da gece levrek ve kalamar yapıyordu.Evet arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum, öneri sizden fotoğraflar,rapor ve kısmetse balık benden..Rastgele..
Tekrar hoşgeldiniz. yaklaşık iki aydır her cumartesi akşamı gümüldür sahilinden gün batımından sonra olta atıyoruz arkadaşlarla. 3 - 4 saatlik bir avın ardından 3 veya 4 adet 400 gram civarlarında çipura yakalanıyor. hemde bildiğimiz 3 iğneli sonunda hırsız iğne bile olmayan dip oltasına. boru kurduyla yemleyip kamışları dikiyoruz, zil çaldımı balık üzerinde arada boş geçilen akşam olmuyor değil tabiki. fakat tek dezavantaj şu yılana benzer mığrı balığından çok geliyor ve takımı dolaştırıyor. şu zamana kadar mığrılar beni çipuralar arkadaşı tercih ettiğinden rapor yazmak kısmet olmadı bu haftadan itibaren yem olarak farklı seçenekler örneğin mamun deneyip takımlarıda tek iğneliye döndürmek niyetindeyiz.
vallahi helal olsun. kimse avlağını söylemiyor. bende dikili çandarlı dan kıyıdan atıyorum henüz düzgün bir yer bulamadım tesadüfen bir levrek aldım o kadar. foçayı denemedim belki daha iyi olabilir. iyi avlar.
merhaba ben yeniyim temmuz 3 de nasipse izmir seferihisar sığacıktayım yazlıkta..liman levrek çupra ispari iskorpit kefal yapar .mamun ve sülinez bulmak kolaydır bu sene nasıldır gidince görecem ama lidaki herhalikarda alırsın kısmetse..sığacıkta eğer araban varsa avlak çok çünkü çok yeşil alan ve bakir bölge var....resminde doğru gördüğüsem bebeğin olmuş allah analı babalı büğütsün ..maşşallah.. saygılar gökhan (not:geçen yıl pansion fiyatları 12 ila 20 ytl arasıydı içini görmedim)