AVCI dostlarım bu yazdıklarımı HÜRİYET gazetesinde okudum inanın çok üzüldüm.30 01 2009 _08 02 2009 tarihleri arasında MUGLA iline baglı beldede bulunan göl veya gölette resmii görevli (KAÇAK TÜFEK AVI VE AG ATANLARA KARŞI MÜCADELE VEREN)iki kişi kimligi belirsiz kişi yada kişiler tarafından av tüfegi ile VURULARAK ÖLDÜRÜLMÜŞ ve teknelerinde göldeki kaçak atılan agları bulmaya yarayan alet sökülerek alınmış........ ARKADAŞLAR YAHU BU NE EDEPSİZLİKTİR BU NE KEPAZELİKTİR sinirden elim ayagım tutmuyor ARKADAŞLAR ,avcı dostlar, site yöneticileri,lütfen bu konuyu hep beraber araştıralım,irdeleyelim belki bir katkımız olurda bir daha böyle bir olay yaşanmaz......bilgi ve paylaşımlarınızı bekliyorum BU VAHŞETİ İNSANLIK ADINA,ŞİDDETLE KINIYORUM
İnanılmaz.!! Gerçi toplumumuzda Dünya ya barış ve kardeşlik gelmesi için yürüyen gelinlik giymiş bir bayan sanatçıya tecavüz edip öldüren insanlar olduğunu hesaba katarsak fazla da şaşırmamak lazım . Hayatını kaybeden görevlilere Allah rahmet eylesin. Çok üzücü.
Boyle bır olay olmas yha.Bu ınsanlar Allahtan hıc mı korkmuyo yha.Inanılmaz bırsey.Olen gorevlılere Allah rahmet eylesın.mekanları cennet olsun.Allah aılelerıne sabırlar versın.Keske elımızden bısı gelse; o serefsızlere bela okumaktan baska hıc bsıı yapamıyoruz.Allah onların cezasını versın!!! nesse daha fazla konusmak ıstmıyorum.Turkıye ıyıye gıtcegıne kotulesıyo.Ama su bı gercek yetkılıler onem verse amator balıkcılıga ne oraya gıdıp ag atabılırler nede tufek atabılırler.bu ıhlallerı yapan ınsanlara caydırıcılık bakımından da hapıs cezası koysunlar... Bakalım bole bı olayla karsılasıyoz mu!!
Hakikaten çok kötü bir olay.Zaman git gide kötüleşiyor.Zamanla da alakası yok insanlar insanlıktan çıkıyorlar. Bu olayın benzeri de benim başıma geldi geçende.Ama biraz farklı.Bir sitede adam tutmuş minekopları 3 tane birisi 300 gram civarı dedim yazık olmuş yanlış yapmışsın geri salmalıydın.Adam sonra cevap yazdı bi daha gelse yine alırım diye.Sonra ben de dedim bu olaya el atın yöneticilere falan mesaj attım konu açtım bir tepki verin diye.Sonuç ne mi oldu ??? SİTEDEN ATILDIM.(Sanki o küçücük balığı ben tutmuşum ve kendimle de övünmüşüm işte böyle doğasevermiş gibi görünen BOHÇACILAR ve siteleri var malesef. )
Daha da beteri geride!!! Sabri Bey; dediğiniz olay Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde olmuştur. Köyceğiz Gölü'nde... Orada öldürülenlerden biri benim ilkokul arkadaşımdı... Anne ve babamla ilettim taziyelerimi. Lakin ne çare... Olay dediğiniz gibi; çoluk çocuğunun nafakasını helal yoldan kazanmak için üç otuz paraya o zor şartlarda çalışan iki aile babasının aynı yerde yaşayan iki hırsız ve haysiyetsiz tarafından öldürülmesidir. Diğer çalışanlar bu iki kişinin nöbet değişimine gelmemesinden şüphelenerek jandarma ve sahil güvenliğe haber vermişler sabaha karşı 03:30'da teknelerinde bulunmuştur cenazeleri. Suçları dediğiniz gibi: Hırsızlığa engel olmak, balıkları çaldırmamak, işlerini hakkıyla yapmaktı... Daha beteri geride dediğim şu: Birisinin 3 diğerinin 5 çocuğu var. Beş çocuğu olan benim ilkokul arkadaşım ve bir tanesi 10 yaşında ama özürlü... Diyecek bişey yok... Üzüntü ve öfke dışında... Allah geride kalanlarına yardım etsin diyorum... Duyarlılığınız için de hepinize teşekkür ederim... Arkadaşını kaybetmiş biri olarak... Hoşçakalın
Kardeşim siz çok haklısınızda, maalesef burası türkiye burada her an her şey olabilir, meselelerin köküne inmeye kalkışırsanız, ne hikmetse toplumumuzun işine gelmez, kınıyorum demişsiniz, ben birgün merak ettim ve kınama nedir diye sözlüğü açıp baktım açılımı ayıplamakmış,herkez tüm kötü işlerde bu kelimeyi kullanıyor, manasını bilmeden, bilse kullanmaz sanırım. Sanki küçük bir çocuk hata yapmış gibi ayıplıyoruz. Maalesef gelecek nesilleri gerektiği şekilde eğitmedikçe bu ve benzeri işler devam edecektir. Allah sonumuzu hayırlı eylesin.
arkadaşlar ben bu olaydan sonra daha dikkatli olalım derim özellikle bizim ekip gibi geceden balıga gidenler .çünki geçen yıl biz ankarada 2 .3 kez jandarmaya ihbarda bulunduk.sag olsunlar,onlarda gerekeni yaptı şahısları aldı .bundan sonra bohçacıları ihbar ederken deşifre olmamaya bakın. ama her ne olursa olsun ,lütfen çapulculara aman vermeyelim..vefat eden görevlilere allahtan rahmet,ailelerine özellikle o yavrulara rabbim gani gani sabır versin