vahşete seyirci kalan dünya

Konu, 'Genel Konular' kısmında korni tarafından paylaşıldı.

1. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    Faroe Adaları'nda kurulan "kan koyu", yüzlerce bazen binlerce karabalinanın ada yerlileri tarafından canlı canlı katledildiği bir yer. Grindadrap adıyla bilinen bu av yüzyıllardır yapılıyor ve hayatı bu caniler için kolaylaştıran motorbotlar, telsizler hariç o zamandan beri değişen hiçbir şey yok.

ALTTAKİ LİKNKE BAKIN AMA ÇOK KANLI

http://haber.mynet.com/galeri/picturesLister.aspx?gid=2103&pid=44647

mynetten alıntıdır

Son düzenleme: 11 Kasım 2008
  2. karayel

karayel Yakup ERDEM

Favori Kamış:
    şeytan otası
    En İyi Avı:
    kaya balığı (1.5 gram) :)
  3. mykaraguney

mykaraguney

Bu görüntüler bana bizdeki kurban bayramlarındaki kanlı manzaraları hatırlattı.. Hatta çok daha korkunç görüntüler.

4. aydın karakaya

aydın karakaya Aydın KARAKAYA

En İyi Avı:
    sazan 12 kg
    Merhum akif in meedeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar dediği bu olsa gerek

5. ibetay

ibetay İBrahim EThem AYaz

Favori Kamış:
    alba leader3234 kamış beta 60 makina
    En İyi Avı:
    500gr kefal 4 kilo istavrit
    karıştırmayalım kurban meselesini.kurbanlar katledilmiyor.bu bir dini vecibedir.balinalara yapılanla ne alakası var.

6. balıkcıoğlu07

balıkcıoğlu07 Turgut YILMAZ

En İyi Avı:
    1,5 kilo palamut
    Bu ne saçmalık yaaa balinalar ve yunuslar tükeniyor bu insan olacak bireyler doğal dengeyi bozuyor:( :confused:

7. murad

murad Murat

Bence de Kurban Bayramı ile karıştırımamalı. O görüntülerin masa başında nasıl renklendirildiği, kırmızılaştırıldığı ispatlanmıştır. Selamlar.

8. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    valla bu görüntüler çok kötü :)
    tabiki kurban bayramı ile mükaise etdilmemeli fakat benimde ilk aklıma kurban bayramı geldi:)
    bende 31 yaşındayım zeytinburnunda oturuyorum kazlıçeşmedeki kurban kesim manzaralarının bundan çok farkı yoktu hatta kazlıçeşme sahilleri aynı renk ti neyse kurbanla mükaise etmiyorum yanlış anlaşılmasın ama avrupada görünen kurbam manzaralarınında fazla makyaja ihtiyacı olmadığını ben çok iyi biliyorum malesef:( :)

9. uaytun

uaytun ufuk

Favori Kamış:
    olta
    bunlar böyle işte kendileri yapınca çıtları çıkmaz birde o yavru foklara yaptıkları var sopalarla döve döve öldürüyorlar derileri zarar görmesin diye..:mad:

10. mykaraguney

mykaraguney

Orta da bir resim var.. bu resmin yalnız bana değil birçok insana aynı şeyi hatırlattığına eminim. Kimseyi de doğru veya yanlış yapıyosunuz diye eleştirmiyorum.. sadece resmi ilk gördüğümde bana hatırlattıklarını belirttim.

11. hasanaki_09

hasanaki_09 HASAN ALİ

Favori Kamış:
    balık el oltası ile tutulur
    bence mehmet abi haklı bende ilk gördüğümde aha aynı bizim sokaklarda kesilen kurbanlar gibi dedim..... Bizimkinin daha medeni olması gerektiğini düşünüyorum dini anlamda. Kurbanları tem ve e5 yanında soak ortasında kesmenin ne anlamı var. mehmet abi bunu demek istemiş diye düşünüyorum. amacımpolimik yaratmak değil kesinlikle yanlışanlaşılmasın bende kurban kesiyorum...

12. saitcan

saitcan İSMAİL

Favori Kamış:
    el oltası
    En İyi Avı:
    850 gr mercan 700 gr çupra .
    benim anlamAdığım bunlar bu balıkları oraya nasıl getiriyorlar.demeki kendi yasaları ve kanunları buna izin veriyorki böyle bir olayı gerçekleştiriyorlar.inanılır gibi deyil:eek: :eek:

Son düzenleme: 12 Kasım 2008
  13. murad

murad Murat

Haklısınız, Mehmet Bey'de aynı düşünceyi paylaşmış sanırım. Ama malesef bölge bölge (E-5, E-6 yol kenarları) farklılıklar göstermekle birlikte o görüntüler hepimizi rahatsız etmektedir. Ümidediyorum ki; bunlara yakın zamana kadar müsade edilmesin ve görüntüdeki gibi böyle vahşet uygulayanları çağırıştırmasın. Selamlar.

14. murad

murad Murat

Evet Mehmet Bey biz de aynı şeyleri düşünmedik değil. Asla yargılayıcı ve suçlayıcı olmadım. Selamlar, saygılar.