Başsaglıgı ve sabır dilerim.. çok zor iş.. 99 da istanbulda avcılarda idim.. hatırlattı o günleri..anlatmakla anlaşılmaz o psikoloji..
allah yardımcıları olsun tek tesselli heralde gece olmayısı depremin allah vatanımızı milletimizi butur afetlerden korusun insallah bu son olur kayıp sayısı azdır insallah ben sahsen bütür felaketlerdeki ölümlerin ilahi adaletin tecellisi olduguna inanmıyorum tamamen depreme dayanıksız evlerden kaynaklanıyor bu işler japonlar depremde kurtulmak icin evlerin icine kacıyor biz evlerden disarı kacmaya calısıyoruz japonların gökdelenleri ayakta kalırken bizin 3 katlı 5 katlı binalarımız oldugu yere yığılıyor allahın bize gıcıklığımı varda japonların yapılarına birsey olmazken bizim evlerimiz busekilde cokuyor.
Allah dayanma gücü ve sabir versin hem göçük altinda kalana hem bekleyene. Sazan kolik kardesin , allah insanogluna akil vermis. Gerisi nasil kullandigina kaliyor. Malesef japon bu akli dayanikli bina yaparken kullanirken bizim binalar iskambil destesi gibi unufak oluyor
bizim ülke olarak hem bireysel hem toplumsal bana birsey olmaz bize birsey olmaz mantığını degistirmedigimiz sürece biz bu acıları daha cok yasarız ölen leremi yanarsın geride kalanlaramı yanarsın arkadas hengi birine yanacaksın evinin ocagının söndüğünemi yanarsın. bu karda kışta allah yardımcıları olsun.
Bir izmitli olarak çok zor bir durum olduğunu söyleyebilirim..Allah o günleri bizlere tekrar yaşatmasın inşallah..Allah ölenlere rahmet kalanlara sağlık ve sabır versin...
Arkadaşlar gücü olan yardımda bulunsun lütfen, belediyeler yardımları topluyor, yeri geliyor bir sahte balığa 50 tl veriyoruz, bebek maması , bezi, biberon, battaniye gerekiyormuş kızılay başkanı açıkladı, hanımla bugün aldık gerekli şeyleri, belediye evden gelip aldı, yanlız kullanılmış battaniye olmaması yönünde kızılay başkanı haklı olarak uyarıda bulundu, isteyen 2868 e boş mesaj göndererek 5 TL bağışta bulunabiliyor. Saygılar. http://www.kizilay.org.tr/kurumsal/...rler-Turk.Kizilayi.Yardimlari.Koordine.Ediyor