vantuz balıgı , suya iyade edilmiştir.

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Sebastian tarafından paylaşıldı.

1. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    2.750 gram yazılı orkinos 3 kilo şeytan gridasi sayısız zargana turna sinavrit ve niceleri
    öncesinde yakaladıgım , bir canlı ismini tam olarak bilmiyorum , resimleri kaybetmiştim , forumdan tekrar buldum tam ismi nedir bilmiyorum resimlendikten sonra suya iyade edildi , yemem asla böyle bişiyi kolu alcılı bir arkadaş daha büyüğünü yakalamıştı :eek: adam suya atmak yerine yemeği düşündü dedim sal sunu yok kavga etsem biryerini daha biz kırıcaktık arkadaşla salla dedik , karakol felan ugrasılmaz dedim ye bunu ac karnını doyur dedim sınırle @ , o günden beri daha bulunmadı buralarda bu canlı herkeze rastgele...

Telefonum iyi olmadığı için video cekemedim , bir dahakine insallah.

2. Saydam_Adam

Saydam_Adam Seyit

Favori Kamış:
    Procatch Carbon Spin Kamış 2.70
    Favori Makine:
    Shimano Nexage 4000FC
    En İyi Avı:
    Levrek 3.5 kg Sinavrit 2.8 kg
    Değişik bir balık abi güzelmiş falezlerdemi tuttunuz abi ? Genelde kumluk alanda olur diye biliyorum ama

3. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    2.750 gram yazılı orkinos 3 kilo şeytan gridasi sayısız zargana turna sinavrit ve niceleri
    kardeşim ben valla bunu falezlerde samandra likgoz gubbes , eniği ile atmıştım zargana orkinosa bu geldi ben orkinos eniği sandım bu cıkınca tırstım az :D :D :D arkadaş dedi vantuz balığı sakinlestim :D :D :D 2 tane yakalandı birini adam götürdü ben saldım napim onu ya yazık yaşasın yapışır bir trofeye takılır işte ömrü boyunca :D

4. Saydam_Adam

Saydam_Adam Seyit

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Shimano Nexage 4000FC
    En İyi Avı:
    Bizde geçen sene larada çok yakalardık sahte balıkla :)) geri salardık şaşırdım falezlerde olmasına bu arada falezler derken abi sampi nin oradan mı iniyorsun ?

5. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    he değirmene iniyorum gecen oradaydım sabah :D taka sudan cıktı kayaya mazot döktüler su birikintilerine , arkadaki kara sinek vs muhabbetine balıkda yok du zaten :D cıktım geldim atış yapmaya gitmiştim birşey yokdu :=) baya oldu cıkmıyor o artık orada bitti :D :( :confused: :rolleyes: :mad:

6. Saydam_Adam

Saydam_Adam Seyit

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Shimano Nexage 4000FC
    En İyi Avı:
    Benden onun sol tarafına iniyorum değirmenin :))) sokar sarpa ve ufak kuzu için senin orası kalabalık oluyor sol taraf daha sakin kimse olmadan at çek yapıyorum geçen 1 tane palamut kaçırdım shore jig ile 1 tanede ufak kuzu aldım geri saldım 2 sokar ile eve döndüm yazın güzel oluyor orası :)))

7. Saydam_Adam

Saydam_Adam Seyit

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Shimano Nexage 4000FC
    En İyi Avı:
    Sampi kavşağının karşısında da benm dükkandan var abi Ofismak Büro Makinaları diye grl çay içmeye beklerim

8. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    bende talya otelinin orada oturuyorum :D XD tamam uğrayacam söz levreğin yerini öğreneyim senden daha levrek yakalayamadım :D , cok yakınmıssın bana :D

9. Saydam_Adam

Saydam_Adam Seyit

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Shimano Nexage 4000FC
    En İyi Avı:
    Yakınım abi gel :))

10. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    tamam brocan memnun oldum ugrarım bir ara selametle tekrar , rastgele afiyet bal seker olsun... iyi geceler

11. KARAHANLI07

KARAHANLI07 Metin Özgür Doğan

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    Bensiz organizasyon haaaa yakarım bu gezegeni....:Dişin şakası muhabbetiniz olsun bende inşallah ölmez sağ kalırsam bir gün size katılırım yok ölür de kalırsam vasiyetimdir eski mezbağa dan benim yerime atçek yapın:D:D Bu arada o vantuz balığı bir asalak türdür.Genelde büyük balıkların derilerine yapışarak yol alır.Hani belgesellerde büyük köpekbalıkları balinaların yada dev orfozların etrafında fink atan balıklar varya o familyadan işte...:)Beyler izin zamanlarınızı yazın bir ara boş döneceğimi bilsemde buluşalım olta atıp iki lafın belini kıralım:)

12. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:

:D :D :D :D ben balıktan geldim suan balık yok :D :D :D gittim kemer tarafına dediğin gibi balık yok oralarda sülünes 100 gram kurşun taa anasının nikahına salladım genede yok yok yok yok yok... 1 tane sargoz cıktı koca denizden hahahahahah gel abi sende bir gün 3 kişi gittik bugün saat 5-6 gibi saat gece 12 ye kadar kaldık güzeldi muhabbetler :D

13. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Antares/Vengeance/SuperAero Lineaffe_Spider Surf Okuma_VSystem/hellios/x-safina
    Favori Makine:
    Daiwa_Entoh/Ballistic Shimano_Aernos/KİSU/BULL'S AlbaStar.Pasha 60
    En İyi Avı:
    Yayın/Turna/Alabalık Eşkina/Levrek/Palamut/Lüfer/Kalkan
    murat bey denizde ne varsa çıkartıp alıyorsunuz. korkunç bir balık. güzel davranış.

14. KARAHANLI07

KARAHANLI07 Metin Özgür Doğan

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    :laughing: yok yok ben o boş dönmeleri bile özledimyahuuu:D inşallah bir gün kardeşim...reeling

15. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    ben arakdaşa yazdım direk 1 adam daha buldu, adam on numara avcı gittik attık surf kamışlarla bişi cıkmadı insallah birgün gideriz bugün cok sıcak hava gitmiyorum dışarı bile :D

16. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    eyvallah teşekkürler.

17. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:

teşekkürler

18. nicholai hel

nicholai hel Aykut

Remora Balığı. :)
    Kıyıdan tutulduğunu görmemiştim.

Şu tekne raporumda uzun süre incelediğimiz garip arkadaşlardı.
    http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=49382

Daha "yensel" balıklar bekliyoruz senden Murat. :)

Turna çıkmıyor mu bu aralar?

19. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    :) var abi var ama nadir yok hiç bişi cıkmıyor artık denızde anlamadımbende :D