öncesinde yakaladıgım , bir canlı ismini tam olarak bilmiyorum , resimleri kaybetmiştim , forumdan tekrar buldum tam ismi nedir bilmiyorum resimlendikten sonra suya iyade edildi , yemem asla böyle bişiyi kolu alcılı bir arkadaş daha büyüğünü yakalamıştı adam suya atmak yerine yemeği düşündü dedim sal sunu yok kavga etsem biryerini daha biz kırıcaktık arkadaşla salla dedik , karakol felan ugrasılmaz dedim ye bunu ac karnını doyur dedim sınırle @ , o günden beri daha bulunmadı buralarda bu canlı herkeze rastgele... Telefonum iyi olmadığı için video cekemedim , bir dahakine insallah.
Değişik bir balık abi güzelmiş falezlerdemi tuttunuz abi ? Genelde kumluk alanda olur diye biliyorum ama
kardeşim ben valla bunu falezlerde samandra likgoz gubbes , eniği ile atmıştım zargana orkinosa bu geldi ben orkinos eniği sandım bu cıkınca tırstım az arkadaş dedi vantuz balığı sakinlestim 2 tane yakalandı birini adam götürdü ben saldım napim onu ya yazık yaşasın yapışır bir trofeye takılır işte ömrü boyunca
Bizde geçen sene larada çok yakalardık sahte balıkla ) geri salardık şaşırdım falezlerde olmasına bu arada falezler derken abi sampi nin oradan mı iniyorsun ?
he değirmene iniyorum gecen oradaydım sabah taka sudan cıktı kayaya mazot döktüler su birikintilerine , arkadaki kara sinek vs muhabbetine balıkda yok du zaten cıktım geldim atış yapmaya gitmiştim birşey yokdu :=) baya oldu cıkmıyor o artık orada bitti
Benden onun sol tarafına iniyorum değirmenin )) sokar sarpa ve ufak kuzu için senin orası kalabalık oluyor sol taraf daha sakin kimse olmadan at çek yapıyorum geçen 1 tane palamut kaçırdım shore jig ile 1 tanede ufak kuzu aldım geri saldım 2 sokar ile eve döndüm yazın güzel oluyor orası ))
Sampi kavşağının karşısında da benm dükkandan var abi Ofismak Büro Makinaları diye grl çay içmeye beklerim
bende talya otelinin orada oturuyorum XD tamam uğrayacam söz levreğin yerini öğreneyim senden daha levrek yakalayamadım , cok yakınmıssın bana
tamam brocan memnun oldum ugrarım bir ara selametle tekrar , rastgele afiyet bal seker olsun... iyi geceler
Bensiz organizasyon haaaa yakarım bu gezegeni....işin şakası muhabbetiniz olsun bende inşallah ölmez sağ kalırsam bir gün size katılırım yok ölür de kalırsam vasiyetimdir eski mezbağa dan benim yerime atçek yapın Bu arada o vantuz balığı bir asalak türdür.Genelde büyük balıkların derilerine yapışarak yol alır.Hani belgesellerde büyük köpekbalıkları balinaların yada dev orfozların etrafında fink atan balıklar varya o familyadan işte...Beyler izin zamanlarınızı yazın bir ara boş döneceğimi bilsemde buluşalım olta atıp iki lafın belini kıralım
ben balıktan geldim suan balık yok gittim kemer tarafına dediğin gibi balık yok oralarda sülünes 100 gram kurşun taa anasının nikahına salladım genede yok yok yok yok yok... 1 tane sargoz cıktı koca denizden hahahahahah gel abi sende bir gün 3 kişi gittik bugün saat 5-6 gibi saat gece 12 ye kadar kaldık güzeldi muhabbetler
ben arakdaşa yazdım direk 1 adam daha buldu, adam on numara avcı gittik attık surf kamışlarla bişi cıkmadı insallah birgün gideriz bugün cok sıcak hava gitmiyorum dışarı bile
Remora Balığı. Kıyıdan tutulduğunu görmemiştim. Şu tekne raporumda uzun süre incelediğimiz garip arkadaşlardı. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=49382 Daha "yensel" balıklar bekliyoruz senden Murat. Turna çıkmıyor mu bu aralar?