var mı bildiğiniz gölet göl baraj???

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında mbmb1739 tarafından paylaşıldı.

1. mbmb1739

mbmb1739 mehmet

antepteyim ama adanaya kadar hep avlanmaya gidiyorum ve o yol üstünde bir tahtaköprü barajını biliyom hassa yoluna sapıp bide küçük bir gölcük var tuttuğum ama ikisindede trofe veya çeşit yok. adana antep arasında bilen var mı başka bir göl baraj falan iyi balığı olan? hatayda da olur?

2. mbmb1739

mbmb1739 mehmet

eğer trofe sazan kesin alırsın diyebilceğiniz ankaraya kadar olcak mesafede varsa yazın giderim oda olur??

3. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    Memleketinde kocaman bir dernek var Gaziantepli Balıkçılar-oltader
    başkanı Mustafa bey çok iyi tanışırız,, bul onları irtibata geç üye ol , guruba katıl..ben burda izmirden irtibattayım sen aynı şehirdesi bak senin için daha kolay :)

bak sana büyük iyilik yaptım .. :D

4. mbmb1739

mbmb1739 mehmet

üyeyim zaten mustafa amcayla da konuşmuşluğumuz var fakat yakn çevre yapiyorlar.Antep içi genelde yani. ben açılmak istiyorum üstadım :) şu sinav bitsin Türkiyede gidilmedik gölet kalmiycak zaten inş. :) (tevfik abimin uyarısı üzerine düzelttim. )

5. turna

turna

Mehmet mesajlarını da düzgün yazarsan iyi olur, harf atlamadan yaz bundan sonra.

6. mbmb1739

mbmb1739 mehmet

telefondan girmiştim uzun uzadıya yazmak istemedim. dikkat ederseniz konuyu açtıktan sonraki yazımda 2. kadar bozulma yok.sadece bikaç tane kısaltma var. ayrıca dikkat eden bir insanımdır. anlıyorsanız yeterli bence. saygılar

7. kırmızıbenek

kırmızıbenek Burak

En İyi Avı:
    sazan 5 kilo, 37 cm k.benekli alabalık
    arkadaşım benim çocukluğum o bölgede geçti ve dolayısı ile ilk avlarımıda oralarda yaptım.eğer deniz düşünürsen erzin burnaz plajı botaş civarında kayalıklardan dip oltası ile levrek,kefal ve hatta şansın yaver giderse çipura, kofana bile alabilirsin. adanadada keza karataş buraya yakın bir avlak bölgesidir. yok illa baraj olsun dersen osmaniye düziçi ve malum seyhan barajı var

8. mbmb1739

mbmb1739 mehmet

çok teşekürler erzin burnaz iyi fikir..