Değerli arkadaşlar, Kıyıdan mırmır,eşkina,levrek,karagöz,istavrit,mezgit,vs gibi birçok balık türünün avına uygun,uzağa atış yapmaya müsait,hafif,kolay arıza çıkarmayan bir olta takımı için kamış ve makina tavsiyelerinizi alabilir miyim? kamış+makina maximum 120-130 TL gibi bir fiyat aralığı. kıyıdan hemen hemen her balık için kullanılabilitesi olması. hafif olması,uzağa atması,kullanımının kolay olması. makinanın çeker gücünün iyi olması. çok büyük kafalı olmaması. görüntüsünün şık olması. kamışın boyunun 3.50-3.70 civarları olması. uzun yıllar kullanılabilecek olması. ve en önemlisi birçok balık için kullanılabilir olması. Sizce tüm bu özellikleri bir arada bulabileceğim bir kamış+makina var mıdır? Varsa 120-130 TL civarından daha mı pahalıdır? Ve son olarak,Albastar makinalar sizce kaliteli midir? Değerli önerileriniz için teşekkür ederim. Saygılarımla,
sevgili Serkan, öyle bir soru sormuşsun ki, arkadaşlar bir kız arkadaş 'veya eş' arıyorum. lakin, hem güzel,hem seksi,hem akıllı, hem eğitimli,hem zengin, hem güzel yemek yapacak,hem iyi bir işi olacak, hemde beni deliler gibi sevecek, bilmem var mı böyle biri ? 'bir olta'
Alba Starın makinaları iyimi diye sormuşsunuz. Ben kullanıyorum şahsen benimkinden çok memnunum çok dayanıklı "Lamda 50". Saygılar.
Size önereceğim Alba Cosmos kamış ile Alba Millenium makina. Takım olarak ikisini 100 TL gibi bir fiyat ile alabilirsiniz. Albanın makineleri güzeldir, Lamda ve Gama da kullanışlı.
Merhaba, Dediğiniz fiyat aralığında bir çok alternatif var tabiki.Benim size önerebileceğim pelican süper cast 59 makine ile yine pelican istanbul 3.60 kamıştır.Diğer bir seçenek olarak da;Dam space evo 350 makine ile Dam alrount tele 170 350cm kamışı öneririm.Bu takımların her ikisi de kıyıdan yemli için gayet iyi iş görür ve uzun ömürlüdür.
valla benim malzemelerim bunlar kamış:ef&fe adventure makina:suzumi40 misina:titanium zannetmiyorum bu takımla alınmayacak balık yok gibi geliyo bana fiyatı biraz pahalı kaçar ama inan uzun yılar kullanırsın gibi
Şimdi ben Bir acemiçe BişiLer Yazayım Abişim Alıcagın MaLzeme ne Olursa Olsun Bence Balık Tutmakta Önemli Olan Neyi nerde AvLamasını BiLmendir Arabayıda ehliyet Almadan Süremezsin Ama Ehliyet arabayı Sürmez Sen Bütcene Göre Git bir malzemeciye aL Aldıktan Sonra bence neyi nerde yakalarım diye sor
İlk mesajdan alıntıdır: Değerli arkadaşlar, Kıyıdan mırmır,eşkina,levrek,karagöz,istavrit,mezgit,vs gibi birçok balık türünün avına uygun,uzağa atış yapmaya müsait,hafif,kolay arıza çıkarmayan bir olta takımı için kamış ve makina tavsiyelerinizi alabilir miyim? kamış+makina maximum 120-130 TL gibi bir fiyat aralığı. kıyıdan hemen hemen her balık için kullanılabilitesi olması. hafif olması,uzağa atması,kullanımının kolay olması. makinanın çeker gücünün iyi olması. çok büyük kafalı olmaması. görüntüsünün şık olması. kamışın boyunun 3.50-3.70 civarları olması. uzun yıllar kullanılabilecek olması. ve en önemlisi birçok balık için kullanılabilir olması. Sizce tüm bu özellikleri bir arada bulabileceğim bir kamış+makina var mıdır? Varsa 120-130 TL civarından daha mı pahalıdır? Ve son olarak,Albastar makinalar sizce kaliteli midir? Değerli önerileriniz için teşekkür ederim. Saygılarımla, ilk olarak aramıza hoşgeldiniz. naçizane tavsiyem, bütçenize uygun bir takım alıp hangi balığı, nasıl nerde alabilirim diye sormanız daha iyi olacaktır ikinci olarak yukarıda siyahla belirttiğim "kullanilabilitesi" kelimesine bayaa takıldım ben. çünkü, birşeyin yada kendimizin o işi yapabilmeye muktedir olduğunu/olduğumuzu anlatan Türkçemizde "-ebilmek" takısı vardır. -ben yapabilirim. -bu makina o balığı çekebilir. -kıyıdan hemen hemen her balık için kullanılabilirolması. (sizin cümlenizin bana göre doğrusu.) çünkü bu kullanılabilite gibi bir kelimeyi bize göre yaşça genç forumdaşlarımız görüp bu tarz kullanımında doğru olduğunu benimsemeleri halinde: -benim bu işte yapabilitem var. (ben bu işi yapabilirim.) -benim koşabilitem süper. (ben çok iyi koşabilirim.) vb vb vb daha düne kadar forumda Türkçemize daha dikkatli olalım diye söylenen sözlerden kasıt da sanırım bu olmalı. forumumuzda bu tarz gözden kaçan küçük hataların tekrarlanmaması temennisiyle....