Uzun zamandır sadece internet üzerinden araştırmaya çalıştığım ve sonuç olarak japonca haricinde pek bir bilgiye rastlayamadığım bu ipi, sonunda envanterlerim arasına katmış bulunmaktayım İpin kalitesini balığa çıktığımda sizlerle paylaşmak isterim anca ilk izlenim olarak, yapı itibariyle Power Pro'nun 4 kat iplerini andırıyor. Bunun yanı sıra her 25 metrede koyu lacivert işretinin bulunması ayrıca ne kadar mesafeye erişim sağladığınızı göstermesi açısından kolaylık sağlıyor İp 1.5 kalınlık değeri olarak geçiyor ve maksimum 21.4 lb çeker değerine sahip Power Pro ile yan yana koyunca onunda yaklaşık olarak 0.17 mm tekabul ettiğini düşünmekteyim Fakat bobini kutudan çıkarmadan önce ilk gözüme takılan, paketin arkasındaki 2.5 metrelik 25lb çeker değerine sahip monofilament misina idi Şokla kullanınız diye bas bas bağırsa da ben şoksuz kullanmayı daha çok seviyorum Karşılaştırma işlemini şuanda elimde bulunan Power Pro Super 8 Slick ile yapmış bulunmaktayım. Power Pro 8 kattan farkı biraz daha pürüzlü bir yüzeye sahip olması ve daha yuvarklak olması, Sağlamlığını her nekadar elimle test etmiş olsamda balığa çıkmadan bu işin anlaşılamayacağı kanısındayım Ve son olarak gözüm gibi baktığım makinemde sarı Power Pro'm gibi durmasa da yinede hoş durduğu kanısındayım Birazdan balığa çıkacağım için çok kısa bir inceleme oldu mazur görün
Güzel inceleme, bi de avda görelim. Makinaya gözün gibi bakarsın tabi. Hadi rastgelsin, nasibin bol olsun.
Misina ip falan gözümde değil abi sahtelerime birşey olmasın yeter:laughing: Makineden daha çok para sayıyoruz bu sahtelerebanghead Çok teşekkür ederim abi
ısrarını adamlar görmüş olmalıki misinanın arkasına mono paketleyip göndermişler,örgünün ucuna bağla diye power pro dan pürüzlü ise başını ağrıtır diye düşünüyorum..karışma hadisesi. hal böyle iken birde makinın kafasına ful dolum yapmışsın..makinanın markası ney bilmiyorumidk yeni örgünü pek güzel sevmişe benziyor hayırlı olsun güle güle kullan
Çağrı hayırlı olsun inşallah balık çekmekte nasip olur.. Makineye bundan sonra iyi bak biraz gözümüz kalıcak gibi kıymetlimisss
Hala ısrar ediyorum abi:laughing: Az önce geldim balıktan yine bağlamadım Power pro pürüzsüz abi bu normal örgüler kadar pürüzlü Makine Exsence Power Pro nun tamamını alabliyor 135 m yani, bu da ona yakındır diye tahmin ediyorum 5. laciverti geçtim bir miktar
Valla bugün balık çekemedi ama bol miktarda sahte kurtardı, eminimki balığı da çeker Çok teşekkür ederim hep beraber nasip olsun Misina, ip, sahte balıklar, hepsinde herkesin gözü kalabilir, aman diyim kamış ile makinem de kalmasın:laughing: :laughing: Kamışın yedek parçasını bulabilirmiyim bilmiyorum makinem için de aynı şey geçerli Ben bu akşam birer nazar boncuğu takıp okutup üfleteyim onları:laughing: :laughing:
bütün dünya örgü önüne ek yapıyor siz direniyorsunuz 5ci resim de örgünün pürüzlü olduğu görülebiliniyor yanındaki power proyla kıyaslayınca..inşallah sorun yaşamazsın..benim kullandığım pürüzlü örgülerin hepsi çöp oldu..
Yok Kadir Abi racona uygun değil Gaz maskesi-Gül misali Bugün 2 saat kadar denedim bir sorun çıkarmadı. Gerçî Trio 40S olsaydı 10 kere düğümlenmişti Sende makineyi değiştir abi, sıralı sarım yapan bir makine al
Abi onda sıralı sarım yok ki Su üstü çalıştığın için ip kullanımı senin îçin daha iyi olur diye düşünüyorum
benim için ipin şu avantajı var uzun süre kullanabilirim..bunun dışında wtd için pek bi önemi yok.sahte sağa sola kıvırtsın yeterhihi senin için türkçeye çevirttim..bir kaç yerde de ip için uygun olduğunu okumuştum..resimde de kafaya oldukca güzel sarılı olduğu gözüküyor örgünün.. bu arada seninki ile karşılaştır hangisi daha düzgün sarmış http://translate.google.com.tr/tran...a=X&ei=R13nUP-nGef_4QTn74CQCA&ved=0CDQQ7gEwAA
Abi şimdi bununla exsence'i mi karşılaştırıcaz İpi aldığım kişi yavaş ve gecşek sar dediği için hiç zorlamadım direk sardım, o yüzden öyle oldu. Gerçi şuanda gayet muntazam oldu bir kaç atış yaptıktan sonra
Çoğu Shimano makinenin görüntüsünü hiç beğenmezdim ama bu Exsence çok karizma alet fiyatıda ucuz olaydı iyidi Neyse konu dağılmasın misina sarımı çok kötüymüş onuda görmüş olduk.. o misinaya o makine olmamış :laughing:
yok ben daha küçüğü ile de varım ona karşı passion güzel makinaymış onunla 5 kilolukdan aşağı çekme.madem o kadar para verdin
Valla ne yalan söyleyeyim bende, Türkiye ye bu makine gelmeseydi Daiwa Caldia ya da Ballistic alacaktım Genelde yeni aldığım makineler, değişimlerine yakın skor üretiyorlardı ama bu daha 2. avında aldı başını gitti