Her Türk Evladının İzlemesi Gerekli Bir Video. Cumhuriyetin Ne Zor Şartlar Altında Kurulduğu Çok Açık Ve Net Anlaşılıyor. Lütfen İzleyin, İzleyin ki Bu Vatanın Ne Zor Şartlar Altında Ve Ne Emeklerle Kurulduğunu Görün http://video.google.com/videoplay?d...l=1&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0
Ahh güzel kardeşim bu insanların vermiş olduğu mücadeleyi görüpte ağlamamak mümkünmü,biz şu an bu memlekette nefes alabiliyorsak o insanların sayesinde olmuştur.Gel görki nice zorluklarla alınan bu VATAN şimdi karış karış elalemin gavuruna satılıyor.Sızlamaz mı bunların kemikleri soruyorum sizlere ey kardeşlerim,abilerim...Teşekkürler Serdar kardeşim yaramı deştin ama sağol bunları sürekli izleyip unutmamamız lazım...
Gerçekten de CUMHURİYET'in ne kadar zor şartlar altında kurulduğunu çok iyi anlatıyor. Hepimizin izlemesi gerek İzzet'im.
Serdar yaptın yine yapacağını. Bu videoyu seyredince acaba herkes duygulanabiliyor mu, yoksa dudak mı büküyor Dudak büküyorsa hangi erdem ve onur ile bu topraklarda yaşama hakkı olduğunu düşünüyor Tüm şehitlerimiz ve yüce Ata' mızın ruhu şad olsun, inşallah haklarını bizlere helal ederler Yoksa Allah katında bunun vebalini asla ödeyemeyiz.
Keşke o tarihlerde, o ruhu taşıyan bütün memleketle ve o inanılmaz lider ATATÜRK'le yaşasaymışım. Ve o zaman şehit olup, torunlarımı da hiç mi hiç görmeseymişim.
Serdar'cım Allâh razı olsun serden. Yine öğle vakti duygulandırdın beni. Bu vatan alehine kalkan elleri kökünden kırmak lazım. Şu ecdadımızın mücadelesini gördükce , ben re yapabiliyorum diye düşünüyorum.
paylasim icin cok tesekkurler Serdar abi aglatti beni bu video...bu vatan cok zor kazanildi ve savunuldu ama simdi tek tek topraklarimiz satiliyor...ustunde atalarimiz cesetleri atalarimizin kanlari bulunan bu topraklar baskalarina peskes cekiliyor..hersey bu kadar kolay olmamali!bu kadar kolay unutmamali ceddini insan..sehitlerimizin ruhlari sad olsun... dun google de resimlerden burda bulunan törö isminde bir baligi arattirdim ve balik disinda karsima vatan hainlerinin resimleri cikti ve yazida turk ordusu onlari sehit etti diyordu
Teşekkürler kankam sağol eline sağlık. BU VATAN BİZİM SAHİP ÇIKALIM KORUYALIM BU TOPRAKLAR BİZİM DEDELERİMİZİN ATAMIZIN BİZE ARMAĞANI KANLARIYLA KAZANILAN BU TOPRAKLAR DÜŞMAN ELİ DEYDİRMEYELİM BİR DAHA
serdar kardeşim çok güzel bir konu açmışsın ellerine yüreğine sağlık akşam akşam gözlerimi yaşarttın valla vatan sağolsun
serdar kardeşim ellerine sağlık. ilk defa gördüm bunları sayende. çok teşekkür ederim. yeniden izlemeye cesaret edemiyorum. onların hayatlaını feda etmeleri, acaba bizler bunu hakediyormuyuz
Emegine saglık Serdar ım.. Boyle herfırsatta milletin gozune soka soka ,aklını basına almasını saglamak lazım..