Selam arkadaslar ben yurt disindan Hayati. Yasim 28 ve cok kötü bir sekilde balik avi bagimlisiyim. Spin veya Tekne turlarini severim. Ve az cok avlanmadan´da anlarim. Özellikle Levrek, Turna ve Yayin baligi avini cok severim. Nasip kismet olursa iki Haftaya Vatan´dayim ve bagimligimi Türkiye sularinda gidermek istiyorum, malesef kurallar ve sulari hakkinda fazla bir bilgim yok onun icin yardiminizi bekliyorum. Hepinize rast gele
http://www.yukleresim.com/images/95911849371590632136.jpg Hayati kardesim, Hosgeldin. Umarım gonluce avlanır, avlarınıda burada,bizlerle paylasırsınız. Kal saglıcakla. Tevfik.
Merhaba, aramıza hoşgeldiniz. Dilerim orada olduğu gibi burada da güzel avlar yapmak nasip olur ve bizlerle paylaşırsınız. Buradaki kurallarla ilgili olarak aşağıdaki linkten faydalanabilirsiniz. Dilerseniz gelmeden önce bu konuda bilgi edinin. Keyifli paylaşımlar dilerim. 2/2 nolu amatör balıkçılık tebliği .
vatanımızın hangi tarafına geliyorsunuz abi , daha detaylı bilgi alabilirsen değerli balıkçı abi ve kardeşlerimizden saygılar