Vatoz ve Köpekbalığı

Konu, 'Tekneden Balık Avcılığı' kısmında pride75 tarafından paylaşıldı.

1. pride75

pride75 Onur Aydoğan

Favori Kamış:
    x
    En İyi Avı:
    ...
    Her zaman olduğu gibi gene bu hafta sonu da Assos'taydık. Ufak balıklar ve Hanos'lar yüzünden Mercan avımız çok iyi geçmedi. Bizde derinlere doğru giderek büyük balık peşinde koştuk. Yem olarak bütün sardalya ve 4/0 düz iğne kullandık.Vatoz, kıyıdan 2 mil açıkta yaklşaık 120-150 mt derinlikten geldi. Teknenin içine alır almaz kuyruk dikenini keserek kendimizi güvene aldık. Tartı olamdığı için ağırlığını net olarak bilemiyorum ama surat ifademden anlayacağınız gibi yerinden kalkmadı. Tahminen 10-15 KG arasında.

Pamuk ise, yakaladığımız bir Karagöze saldırması sonucu yakalandı. Etinin çok lezzetli olduğunu söyledikleri için yemek üzere ayırdık. Yaklaşık olarak 8-10 kg arasında.

3 tane çok iri mezgit (750gr-1kg) alabildik. 1 tane büyük Kırlangıç teknenin tam yanında iğneden kurtularak kaçtı. Tekne ile çıkarken telefon almadığım için ancak karada fotoğrflayabiliyorum.

Bir sonraki av 19-Mayıs'ta özellikle Bora sana söylüyorum:) Eagle Cuda 300 serisi balık bulucu aldık. Derinlik ve dip yapısını görmek için kullanıyoruz. Amatör bir cihaz ama işimizi görüyor. Almayı düşünen arkadaşlar için detylı bilgi verebilirim.

iyi haftalar,

2. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    Onur....

Hiç haber vermedin.
    :)

Birazda takım anlatsaydın keşke .:)

Mayıs haberlerini bekliyoruz.

Selamlar.

3. Aramis

Aramis

Kardeş vatozun iğnesini çıkartmanız iyi olmuş mazallah sokabilirdi :D:D Mesaj alınmıştır bu arada 16 mayıs günü görüşürüz.Bu arada elinize sağlık güzel balıklar ama benim balık bulucum sizinkinden kaliteli :D:D

4. Aslıhan TURAN

Aslıhan TURAN Aslıhan TURAN

Favori Kamış:
    Daiwa Ballistic X 270 cm 14-40 gr. /Fujın Dragon 270cm 8-32 gr
    Favori Makine:
    Daiıwa Fuego 17 LT 3000 DC/Shimano Stradic 4000 XG FK
    En İyi Avı:
    Levrek 2.4 kg
    Oldukça zevkli bir av olmuş belli,özellikle köpek balığı avını çok merak ettiğim bir tür.