Vay ben nerelere gidem!!!

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında 0utlaw tarafından paylaşıldı.

1. 0utlaw

0utlaw Bahadır köse

Favori Kamış:
    Shakespeare E Series Supraglass 10-20
    Favori Makine:
    D.A.M. Quick 220,D.A.M. Quick 89
    En İyi Avı:
    Levrek, alabalık
    Merhabalar, sevgiler, saygılar..Moralim haddinden fazla bozuk bir şekilde avdan dönüp bilgisayar başında bu raporu hazırlıyorum.Dün gece, bir kaç gecedir tekrarladığımız gibi; İzzet ağabeyim (alparslan07),Mehmet (mehmetişbilir), soner ağabey(2 gece önce granyöz alan aşılı ağabeyimiz:))ve yeni tanıştığım Süleyman kardeşimle 26 haziran, bayrağı 27'ye devrederken buluştuk.Epey at-çek yapıp, hiç bir şey tutamayıp 5-6 vuruş ve bir sahte kurtarma operasyonuyla(!) geceyi tamamlayan İzzet ağabeyim, Soner ağabeyim ve Süleyman avlağı terk ederken, sabahlamaya karar veren Mehmet ve ben 1 saat kadar uyumak üzere arabaya gittik.Kalktığımızda sabah ezanını duyup spine başlayacaktık.Öyle de oldu İkimiz yerimize geçip spine başladık.Ben bir vuruş aldım, geçen gün olduğu gibi kıyıya kadar getirdiğim bir akdeniz baracudasıydı bu ve maalesef geçen gece olduğu gibi suda kalmayı başardı.Daha sonra benzer bir vuruşla balığını kıyıya çıkarmayı başardığımız Mehmet kardeşim yaklaşık 57-58 cm olarak tahmin ettiğimiz yakışıklıyı alıkoydu.Vuruşlar çok tatmin ediciydi gerçekten, bu arada ben bir tane daha, nazaran daha güçlü bir balık kaçırdım.3.vuruşu aldığım yer kıyıya 1m mesafede bile değildi.Sabahın ilk ışıklarıyla seçmeye çalıştığım bu balığın taştan çıkıp saldırdığını biliyordum fakat kesinleştiremiyordum derken o zenci vücudunu gördüğüm an büyülendiğim bir kum gridası ellerimdeydi bile...:):)

Uploaded with ImageShack.us

30-32 cm'lik bu yakışıklıyı da direkt suya iade ettim.Çok heyecan vericiydi."Ama sen çok yakışıklısın" dediğimi hatırlıyorum...:)İnşallah büyüyüp yine gelir.

O saatten sonra balık kesti ne şapırtı vardı ne vuruş...Biz balığı aramak babında yer değişiklikleri uygularken su üstündeki hareketlilik dikkatimi çekti.River2sea'nin Bubble pen 80 HD-13 renk kodlu top water sahtemi oynak bölgede gezdirirken, peşinden suyun üstünde dalgalanma yaratanların, çiftleşme döneminde zargana topuna saldıran kefallerin akrabaları olduklarını düşünüyordum.Hatta o an gelip balığı kamışımda hissettiğimde, top water sahteyle kefal yakalamış olduğumu düşünüyordum.Lakin gelen, köşe bucak aradığım levrekti...:):)

Bubble pen'imi çekerken peşi sıra gelen hızlı, çevik bir balık gördüm ve yine kıyıda, oltamı şereflendiren bir yaladerma'ydı.Ya da halk dilinde çıplak.Çok fazla oynamayıp bir iki resimden sonra kendisini suya iade ettim.

Yakışıklı levreğimi alıkoyduktan sonra durur muyum hiç.Tam gaz, oynak sonarlarım açık, tetikte, tespit ettiğim anda fırlatmaya hazır balıkçılık oynuyorum..Sıradan bir oynak, her zamanki gibi ilerisine atıp, WTD aksiyonuyla yaklaşırken sahteme, beni sahtemden uzaklaştıran o mükemmel canlı...Hayatımın trofesi, kolay kolay oltamdaki balıklara büyük demeyen bana, soğuk kanlılığımı nispeten koruyabilen bana, sadece Mehmete "kooooşşş" diyebilecek kadar nefes aldırmayı başarmış canlı.Sahtemi ağzında taşırken, yuttuğundan emin olduğum bubble pen'imi ağzında taşırken, kafa atmayıp, "buranın hakimi benim" dercesine sadece makinamdan misina alarak, beni daha da heyecanlandırıp, gittiği yerde aramıza bot girmesini ve botun pervanesine takılan misinanın kesilmesini sağlayan canlı.Son anda vazgeçerek elimdeki kamışı sinirden suya değil de karaya fırlatmama sebep olan canlı...İnşallah ağzındaki o sahtenin iğnelerini bir an önce çürütüp, yaşamına devam edersin, alacağın olsun!!!

Söve söve, G17R renk kodlu rover98'imi taktım oltamın ucuna ancak hiç umudum yok...Ne işi var gündüz vakti levreğin kırmızı kafalı balıkla?Ben hala böyle düşünüyorum ama bu sahteyle de yaklaşık 25 cm'lik bir ispendeği kandırmayı başardım.Tabi ki hemen suya iade ettim.

Evet bu günümüzü böylece noktaladık belki ama bu işi daha da tatlıya bağlama çabalarımdan hız kesmeyi düşünmüyorum.Kolay kolay unutamam ben o levreği.Şimdilik bağrıma taş basıyorum inşallah yakında...:)Buna da şükür.Sağlıcakla kalınız.
    Saygılar...
    :)

2. Aslıhan TURAN

Aslıhan TURAN Aslıhan TURAN

Favori Kamış:
    Daiwa Ballistic X 270 cm 14-40 gr. /Fujın Dragon 270cm 8-32 gr
    Favori Makine:
    Daiıwa Fuego 17 LT 3000 DC/Shimano Stradic 4000 XG FK
    En İyi Avı:
    Levrek 2.4 kg
    Güzel bir av güncesi olmuş tebrik ederim ayrıca farklı çeşitlerde çıkmış nasibinize:)

3. 0utlaw

0utlaw Bahadır köse

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek, alabalık
    Evet bol çeşit oldu maşallah, teşekkür ederim:)

4. denizleri aşta gel

denizleri aşta gel ONUR

Senin yerine koydum bi an kendimi sanırım ben böyle bir durumda kendime hakim olamazdım o bot benzini bitene kadar denizde dolaşır sonrada karadan uzakta bi yere demirler oradan da çıkmazdı :D :D kıyıda elinde sadece kamışla dehşet saçan manyağın biri :D :D hihi

şaka bi yana gerçekten üzüldüm bu duruma inşallah tekrar karşılaşırsınız o balıkla rövanşı alman dileğiyle :)

5. cografyacı

cografyacı İrfan Taner UÇAN

Favori Kamış:
    AlbaStar Nature 2780/350 kamış
    Favori Makine:
    Remikson Cardinal 60 makina
    En İyi Avı:
    Aslında çok düşününce anladım ki en büyük balığı yakalayamadım.
    Ne diyeyim. Yüreğimin kenarında o hüznü ben de tattım. O kadar güzel anlatmışsın ki o anı ve duyguyu ben de yaşadım. Canın sağolsun balıkçı kardeşim, demekki o balık başkasının kısmetiymiş. Başka şekilde de düşünürsen daha büyük balıklarla mücadele öncesi deneyim kazanmışsın. Kısmetse daha büyüğü gelecek galiba. Rastgele.

6. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    geçmiş olsun Bahadır,benimde başıma geldi benzer olay ne var ne yok saydım adama,adamı boğasım geldi suda:mad:
    ama gün güzel neşeli geçmiş:) ekip tam kadro merada imiş:)
    gecede bereketli geçmiş (.):)

bende malzeme aldım bu sabah,sanki içime doğmuş senin kaybettiğin sahteyi aldım:D ama bayiide unutmuşum sahte seçerken:D telefon ettim sahteyi bir köşeye koyun almıya geleceğim diye,zira son sahte idi:D

ayrıca 33 tane çeşitli boyutlarda ragot aldım,malum her yer halat dolu,rapalayı halata takarsak çıkaramayız,daha unutmadım sıfır sahteyi o gün suda bıraktığımı:rolleyes:

7. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    bahadır tebrikler keyifli bir av olmuş umarım en kısa zamanda yakalarsın trofeyi sağlıcakla kal.....

8. alparslan07

alparslan07 izzet

Favori Kamış:
    (Okuma Salina SeaSpin 10-40g)(albastar hera 2811 2.70cm.30-60 gr)(ceboastur pantorga 100g 200g 4.20)
    Favori Makine:
    shimano sahara 3000 fd-spro passion fd 720 & 740-d.a.m 1137 840 quick slr spin 840 fd
    En İyi Avı:
    1430 gr levrek
    selam bahadır beraber başladığımız avı mutlu sonlandırmanıza sevindim.
    tebrikler ve avlarının daim olması dileğiyle!!!

9. mehmetişbilir

mehmetişbilir mehmet

Favori Kamış:
    shimano catana
    En İyi Avı:
    5.250 gram levrek
    kardeşim kaçırdığın balık sonrasında o bildiğimiz soğuk kanlı bahadır gitmiş yerine boğa gibi hırçın bi bahadır gelmişti :) çok üzüldük ikimizde ama nasip değilmiş balık tan kontrolu alamadık hiç alsak eminim yormaya başlaycak ve o bence en az 2 kiloluk en az ama balığı alacaktık ... neyse yine de çok güzel bir gün geçirdik tutmadığımız balık kalmadı sayılr :) izzet abimee kadir abime süleymana soner abime selamlar :)

10. 0utlaw

0utlaw Bahadır köse

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek, alabalık
    Teşekkür ederim, geceden kalma gibi uyumuşum, sinirden olsa gerek raporu açtım yattım uyanalı 1 saat oldu..İnşallah hepimize böyle balıklar rast gelir ve inşallah kazanan hak eden olur:):)

11. 0utlaw

0utlaw Bahadır köse

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek, alabalık
    Teşekkür ederim sağ olun.Hak edemediğim için o balık denizde kaldı demek ki.Evet her işten bi hayır, güzellik çıkarmak lazım.İnşallah bir daha ki sefere, belki daha büyüğüyle kavgamı acı tecrübem sayesinde ben kazanırım.Saygılarımla...:)

12. 0utlaw

0utlaw Bahadır köse

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek, alabalık
    Vallahi Kadir ağabey sahteler konusunda en şansızımız sensin.Bir sen yoktun işte onun haricinde ekip tamdı.Ben de bugün o sahtemin aynısından almayı düşünüyordum ama bulabilirim inşallah.Kısmet diyelim çok da üzülmeye gerek yok:)Saygılar güzel ağabeyim...

13. 0utlaw

0utlaw Bahadır köse

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek, alabalık
    Teşekkür ederim Recep abicim, inşallah en kısa zamanda...:):)Saygılarımla

14. 0utlaw

0utlaw Bahadır köse

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek, alabalık
    Diyorum ya kolay kolay büyük balık geliyor deyip de heyecanlanmazdım ama balığın asaletini, gücünü görünce...2 kiloluk bir balık bunu yapamaz bence ama kaçan balık büyük olur derler ya istediğim kadar sıkabilirim:)Her şeye rağmen güzel bir gündü, teşekkür ederim...

15. 0utlaw

0utlaw Bahadır köse

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek, alabalık
    Eyvallah ağabey sağ ol.Kısmet işi tabi ama gitmeyebilecek bir durumda olup da kalsaydınız şayet, hep beraber kısmetlenebilirdik belki ama sizin de yapacağınız bi şey yok.Görüşmek üzere, saygılar..

16. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    Sevgili Bahadır. bu gün olmaz , yarın o da olmaz elbet bir gün..olur..

''Bir balık . Bir balık için krallıgımı veririm'' diyenler var..:eek: :) :D

17. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Yüreğine sağlık Bahadır, anlatımın mest etti kardeşim.

Güzel gönlüne denk güzel balıklarla buluşursun inşallah. Selamlar.:)

18. kaşıkçı

kaşıkçı FARUK

Favori Kamış:
    Hafif olsun kolum ağrıyor sonra. Reklama gerek yok.
    Favori Makine:
    O da hafif olsun. Çok dandik olmasın.
    En İyi Avı:
    Dardanel ton 3'lü paket
    Çok güzel bir av ve amatör balıkçılık örneği tebrikler.

19. muhammer41

muhammer41 Muhammer YILMAZ

Bahadır tebrikler bayağı bir çeşit yapmışsın salıvermişsin kaçanada çok üzülme bir gün seni ziyaret edecektir denemelere devam rastgele kardeşim avların daim olsun.

20. 0utlaw

0utlaw Bahadır köse

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek, alabalık
    :) Teşekkürler Muvaffak ağabeyciğim inşallah bir gün.Saygılarımla..:)