evet gene gunlerden bir cumartesi günüydü ve ben babam bitik iyi iyi iyi bee anam ve son olarakta bizi yalnız bırakmayan osman ile yine güzel av için yola koyulduk... işte ekip ya allah diyip attık oltaları ve babam her zamanki gibi yaptı yapacagını cekti ikitaneyi bide ne görelim mırmır ama ufak nasipte o varmış şükürr morel bozmak yok evet bizim bitik'de boş durmuyor maşallah ve en sonunda bende cekiyorum ama ne isparoz ama ve balıkların en son görüntüsü bu da sabah kahvaltısı eee evli evine köylü köyüne demişler inşallah. Tüm balıkavı.net camiası hayırlı hafta sonu gecirmesini dilerim herkese rasgele benden bu hafta bu kadar darısı haftaya bakalım
Merhaba Emrah kardeşim. Avınız bereketli geçmiş, lakin bir konuya dikkat çekmek isterim. Ne o mırmırın ne de küçük isparozların orada değil de denizde olmaları gerektiğini düşünüyorum. Küçükler yaşasın ki büyük balık olarak bize geri dönsün. Bundan sonraki avlarınızda bu konuya dikkat ederek başarılar dilerim. Sevgi ve saygılarımla.
hepinizden allah razı olsun da dedınıze katılıyorum ama ben yakalamazsam ya tekneciler alıp götürüyor yada baskaları alıp gıdıcek tamam bundan sonra avcumu doldurmayan balıkları almıyacam
Küçük balıkları geri iade etseydiniz.Tadına doyulmayacak bir av raporu olacakmış.Bir daha ki sefere daha dikkatli olmanız dileği ile.
Emrah kardeşim bu düşünce çok yanlış, amatör balıkçılar olarak küçük balıkları geri salacağız, çevremizde yakalayanlar olursa da onları uyaracağız. Bilgimizi bilmeyenlere aktarmazsak gelecek nesillere ne balık kalır ne de başka bir canlı.