Herhangi bir av marketinden değil,eve alışveriş yaparken kipada görüp aldığım ilk sahtelerimi cumartesi gecesi sularla buluşturmadan önce sizlere soraım dedim..Bunlar gece iş yaparmı? Yada soruyu şöyle düzelteyim..Bunlar iş yaparmı? Balık tutmamada gerek yok aslında,şöyle güzel birşey bunu kıyıya kadar kovalasa o bile yeter bana..Zaten daha önce hiç sahte ile avlanmadım avlananıda görmedim O kadar hafiflerki nasıl uzağa atıcam bilmiyorum,suda nasıl aksiyon verdiricem bilmiyorum,hangisi iş yapar bilmiyorum..Gidip biraz youtube da video izleyip çalışayım bari..Çoook çalışmam lazım çooook.. Görüşmek üzere Uploaded with ImageShack.us Bu 17 lira yaa..Sanki kipa biraz kazıkladı gibi beni Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Buda 6.90 lira
Faruk agabey neden is yapmasin ki 2 liralik sahtelerde is yapar , 100 liraliklarda. Yeterki mera iyi olsun Insallah en guzel avlarda kullanirsin. Rastgele...
burda kipada da var aynı sahteler..bu fiyatlar hemen hemen aynıve dışarıya göre çok çok pahalı.bu sahtelere verdiğiniz parayla çok daha kaliteli sahteler alabilirsiniz...hayırlı uğurlu olsun...