Katalogda ilk gördüğüm an aşık olduğum SHIMANO SCIMITAR 2,70 MT -M- 10-35 GR 2 PARÇA SPIN KAMIŞ'ıma nihayet bugün kavuştum normalde şuan almayı düşünmüyordum ama görünce dayanamadım ve birbirimize kavuştuk kan kırmızı rengi duruşu ve zerafetiyle büyüleyici , inşallah bir çok güzel av yapacağız http://www.balikavmarketi.com/shimano-scimitar-270-mt-m-10-35-gr-2-parca-spin-kamis-pmu2773 Buda yeni aldığım Exage 3000 sdf bu civar fiyatta ürünlere bakanlara kesinlikle tavsiye ederim pişman olmayacaksınız. Şimdilik zor gözüksede hedefte birde sephia var onuda aldımmı set tamamdır
Selçuk yeni kamış hayırlı olsun, atar değerleri ve M gücünde olması levrek avına extra zevk katacaktır:thumb:
merhaba öncelikle yeni takımınız hayırlı uğurlu olsun kamış ve makine için nekadar ödediniz öğrenebilirmiyim
FD ile erken tanışmışsın. Siz güzel insana, böyle bir güzel set yakışırdı; o da olmuş. :thumb: Güzellikler içerisinde, güle güle kullanın.
Teşekkürler . Kamış İstoçtan aldım 150 lira Makine İnterneten 234 lira . Sfd yeni model ve yeni çıktı exage ile tanışma biraz geç olsada güzel oldu herkes tanışmalı Asıl niyet çok üst modeller olunca ve alamayınca insan ertelemek zorunda kalıp alt segmentler ve farklı makinelere yönelmek zorunda kalıyor baktın ki yakın gelecekte istediğin olmayacak en azından olabilecek olanı alayım diyor insan. Eyvallah cümlemize hihi Teşekkürler , cevapladım.
Merhaba. Öncelikle hayırlı olsun. Profil fotonuzun altında Shimano Scimitar 300 cm yazıyor. Eğer öyleyse Bu boyun kullanılabilirliği ile ilgili bilgi verirmisiniz . eksileri ve artıları nı. Bir sorum daha olacak bizde aynı fiyata alabilirmiyiz yoksa tanıdık olduğunuzdan mı. Teşekkürler
Hayırlı olsun. 300cm olanını almak istiyorum Çanakkale de kullanmak için sizce fazla uzunmu olur. Birde tanıdık bir yerden mi aldınız bu fiyata değilse nerden aldınız bende almak istiyorum.