Arkadaşlar malesef üstadımızın son çalınan motrundan sonra yeni aldığı, gecesini gündüzünü birbirine katarak teknesinde kalıp korumaya çalıştığı motoru dün şerefsizlerce yeniden çalınmıştır. Üstadın emektarları olan Shimano makineleri, kamışları ve rapalarından da çalınanlar olmuş. Haberi Şener Albayımızından öğrenmiş bulnuyorum. Üstadımızı aradım. Sesi çok kötüydü ve morali bozuktu. Yükselen tansiyonu nedeni ile açıkçası fazla da konuşamadık. Dün kendisi ile görüşmüştüm,ava çıkacağından bahsetmişti. Olay anladığım kadarı ile akşam üzeri gerçekleşmiş. Çok kızgın ve üzgünüm...
Bu kadar tesadüf üst üste olmaz. Bu işi yapan mutlaka üstadımızın çok yakınında birisi. Vedat üstada geçmiş olsun diyorum. İnşallah hırsızlar kısa sürede yakalanırlar.
aynı yer,aynı insan,aynı çalınma şekli, kimsenin günahını almamak kaydı ile, tanıyan birilerinin işi demek ve zehir zıkkım olsun'dan başka birşey yazamıyorum,
Bu durumda söylenecek birşey bulamıyorum, bulduklarımı da buraya yazmam imkansız, sevgili Vedat abi geçmiş olsun. arkadaşlara katılıyor bu işi yapanları çok da uzakta aramamak gerektiğini düşünüyorum. Yemek nasip olmasın ne diyelim, bir de burada bir kişi görevlendirilemez mi? eminim çok da yüksek olmayan paralar ile çevrede bekçilik yapacak birileri olacaktır. Tüm tekne sahiplerinin ortaklaşa böyle bir çözüme gitmesi belki sorunu bitirebilir.
Denecek bir şey yok. Aklıma geçenlerde duyduğum bir şey geliyor: Türkiyede hiçbir başarı cezasız kalmaz. Bunu yapanların iki yakası bir araya gelmesin. Bu denli üstüste aynı hikayenin yaşanmasından belli ki; husumet var ve birileri bunu alevlendiriyor. Hepsinin başından bela eksik olmasın. Vedat abi; çok üzgünüm, elimden gelen ne ise yardıma hazırım abi.
ciddi anlamda soruşturma yapılması lazım valla, bu kadar tesadüf olamaz, Vedat Abi'ye garezi olan birisi yapıyor/yaptırıyor kesinlikle, aksini düşünemiyorum... abi geçmiş olsun diyeceğim de, boş... üzme kendini
Cok üzüldüm..Söyleyecek kelime bulamiyorum. Bu kadar cok motor caliniyorsa bunlar satildigi bir pazar olmali.. Calinti motorlar nerede satilir? Motorlara ruhsat gerekmiyor mu? Sase numarasi yok mu? Bunun bir takip imkani yok mu?
geçmiş olsun tek istediği biraz sukünet biraz huzur olan Vedat Ağabeyime yapılanları kınıyorum. Hırsızlar, ne bu dünyada ne de öteki dünyada rahat yüzü görmesinler inşallah.Bir güvenlik kamerası önlemi olmalı diye düşünüyorum.Vedat Ağabeyime tekrar geçmiş olsun.
Geçmiş olsun. Yakın zamanda bulunmasını dilemektan başka elden birşey gelmiyor. İnsanın yüreği yanar. Geçen sene Çeşme de iki kuzenimin de motorları çalınmıştı. Çok acı bir olay.
Bu işte gariplik ama hayırlısı İnşallah en yakın zamanda o çalanların bilekleri kopar inşallah Geçmiş Olsun Vedat abi ...
Vedat abi çok üzgün olduğunu tahmin ediyorum ama sağlığınıda düşünmelisin abi.içimden bi ses bulunacak diyor.umarım bulunur.
Adi şerefsizler. Senin gibi bir insandan ne isterler anlamam.Ve nasıl bir cesarettir yarabbim.Hepsinin allah belasını versin.