vedat amca yardım lütfen :)

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında kemal_34 tarafından paylaşıldı.

1. kemal_34

kemal_34 kemal karakas

Favori Kamış:
    lineaeffe sea master 4.20m 180g
    Favori Makine:
    okuma octana ot-55
    En İyi Avı:
    minekop 1.165 kg
    selam vedat amca ,ben kemal istanbuda universite okuyorum izmit derincede oturuyorum , kücüklüğümden beri olta balıkcılıgına ilgim var bu zamana kadar cesitli avlar gerceklestirdin( istavrit,mezgit,gümüş,sarıkanat,eşkina,minekop,ispari,kefal,karagöz gibi) ancak levrek denemelerimden hep elim boş döndüm .bizim ilçedekiderince limanından levrek alan abiler vr az da olsa ancak ben balıgı yakamozlu zamanlarda gümüşlere saldırırken görmüş olamama ragmen bir türlü tutamadım.en buyuk hayalim bi ispendek de olsa salacagım yeter ki tutayım. bana bu konuda engin tecrübelerinizden aktarır mısınız , en onemli sorun limandaki su derinliğinin 10 m civarı olması , ne gibi sistemler denemeliyim (yemli? sahte?) şimdiden teşekkürederim

2. mehmet0625

mehmet0625 Mehmet

Favori Kamış:
    okuma v system 240cm 10-40
    Favori Makine:
    shımano exage 4000 fd
    En İyi Avı:
    Lambuka 63 CM
    vedat amcaya sormuşsun ama ben kendi fikrimi söyleyeyim levreğin ilacı ragot denen silikon yemlerdir bende senin gibiydim ta ki silikon kullanana kadar silikon kullandıktan sonra bir çok levrek yakaladım

3. kemal_34

kemal_34 kemal karakas

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    okuma octana ot-55
    En İyi Avı:
    minekop 1.165 kg
    a

ne demek abi yeter ki yardımın dokunsun :) peki bu sistem nasıl olacak agırlık kullanacak mıyım , dipte mi su ustndemi arayacagım balıgı? dipteyse dibe nasıl indircem silikonu? canlı yem konusunda ne dersin?

4. 4443

4443

5. kemal_34

kemal_34 kemal karakas

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    okuma octana ot-55
    En İyi Avı:
    minekop 1.165 kg
    cok saol huseyin abi , cok degerli bilgiler bunlar :)

6. merkury33

merkury33 HASAN

Favori Kamış:
    tahta, el oltası
    Favori Makine:
    mercury90
    bilgi bir tarafa, en güzel bilgiyi Vedat Dede'den alacaksındır eminim. Ama unutmaki en önemli etmenlerden biri sabırdır.
    bende ilk balığımı tuttuğumda bir an tereddüt ettim, salayımmı salmayayımmı diye derken kayadan aşağıya kaydı suya düştü, salma niyetine gitti uzaklaştı